Yeni Zıpkınım

Konu, 'Genel Konular' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

1. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Bu gün uzun süredir almak için araştırma yaptığım ve kafamdaki bir kaç marka ve modelli bire indirmek ve almak için İstoç'taydım. Bir süre dolaştıktan sonra Apnea Blue Thunder 100'lük modelini almaya karar verdim.

İstoç'ta malzemecileri dolaşırken bir çocuğun şekerci dükkanındaki halimde görülmeye değerdi.

Cicili bicili bir çok mazeleme hepsinde biraz gönlüm kaldı. Tabii hepsini satın almaya ne gerek var nede para, ama insan oğlu işte kullanmadığım bir sürü malzemem takım çantasında dururken,

örneğin; daha önce hiç alabalık avı yapmamış biri olarak meps ve fly takımları gibi, yinede yenilerine bakmaktan kendini alamıyor.:)

Bu arada zıpkın işini ne yaptın derseniz. Karaköyden 220 TL. ye aldım.:)

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Yasin selamlar.

Sende Zıpkın olayı varmıydı yahu ?

Hayırlı Uğurlu olsun vallahi çok sevindim.

3. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Niye bu kadar şaşırdın abi lüfer gelene kadar oyalanıyoruz işte zıpkınla falan, ama sizden ses seda yok ki. Bizde zıkın işine sardık en son:)

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Benimkide olmayacak bir heves işte bu sebepten şaşırdım.

Vallahi takım olarak bizde şaştık.
    Geçen sene bu günlerde çok güzel Lüfer alıyoduk ama bu sene tık yok.

Neyse bir kaç yağmur daha yağsında artık ay sonuna palamut tutarız.Hemen arkasındanda Lüfer sezonunu açarız.

Nasip Kısmet elbette.

.

5. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Kısmetse hafta sonu Pazar günü Ayvalık tarafına gidiyorum. Zıpkını o yüzden aldım yoksa bizim işimiz değil yıllardır sigaradan ciğer falan kalmamış;) belki sigarayı bırakmama vesile olur. Ama orada gördüğüm bir balık her gece rüyamda :D nasıl yapsakta kurtulsam bu kabustan diye düşündüm. Silahlanıp gidiyorum bu sene olta ile olmazsa tüfek hazırda :) bakalım kısmetimizde ne var.

Lüfer konusu işin espirisindeyim yoksa içeri girdiğinde afetmiyeceğinizi tahmin ediyororum. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Geçen sene güzel balık almıştım umarım bu sene bizi üzmez paşalar.:)

6. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Sigara konusunu ciddi ciddi bırakmayı düşünsen aslında.

Bak Rüyada görüyormuştun zaten.

Rüyada balık görmek iyidir.

Nikotin Bandını mutlaka tavsiye ederim.

Palet Şmorken vesair takım tamam herhalde.

7. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Diğer malzemeler tamam zaten avlanmasamda deniz altını seyretmekten zevk alıyordum önceden vardı yani.

Aslında cidden düşünüyorum. Zaten bu zıpkın işinin beni motive edeceğini umuyorum. Zira dalmak=nefes tutmak-sigara gibi saçma bir formüle ulaştım. Bakalım zaman ne gösterecek.

Nikotin bantlarını babam kullandı ancak sigaraya devam ediyor. Suç hangisinde bilmem ama denemekten zarar gelmez tavsiyenize uyacağım.

Not; Lütfen kimse formülü eğip bükmesin:) ben bu formülle göre sigarayı bırakmayı kafama koydum.;)

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yasin hayırlı-uğurlu olsun. Tadında avlarda kullanırsın inşallah.

Selamlar, sevgiler.:)

Not: Formülünüzü can-ı gönülden destekliyorum ve zıpkınla yapacağın avlardan daha değerli olacağına inanıyorum.;)

9. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Nuri abi güzel temennilerin için teşekkürler.

Formül tutarsa kesinlikle karlı olacağım en çokta sağlığıma katkısından dolayı tabii ki.

Sevgi ve saygılar bizden sana:)

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Yeni zıpkının hayırlı olsun. iyi günlerde ve bol balık avlarında kullanman dileğiyle.

11. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Ustam iyi dilekleriniz için teşekkürler, sizlerden güzel haberler bekliyoruz. Umarım güzel bir sezon geçirirsiniz.

12. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.

İnşallah bakalım yasin şu ana kadar net bir bilgi olmamasına rağmen elimizde olan en kesin bilgi. Kefken-şile tarafında lüfer tutulduğu. demekki aşağı doğru seyrıne başladı. Diğer taraftada silivri kumburgaz tarafı .ok az bir haber geliyor.

bekliyoruz bugün bazı arkadşlar canlı zargama- yaprak vs ile denediler abcak sonuç alınamadı.

13. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Şu an için boşta kaldıkça takım hazırlayıp, eski raporlara bakıyoruz. :) İzin bitiminde inşallah tam neşeli zamana denk gelirim.;)