Tüm Balıkavı.net üyelerinin, tüm amatör balıkçıların ve tüm camianın yeni yılını kutluyor, yeni yılın sağlık ,başarı, huzur ,mutluluk ve bol balıklı avlar getirmesini diliyorum ,saygı ve sevgilerimle.....
2011 deki bir kötü, bir iyi anını anlat deseler; balık avı ile ilgili cevaplar veririm. 2012 de tatlısu trofeleri ile ilgili sinsi planlarım var. Dua ve iyi temennilerinizi beklerim. Ben de herkesin yeni yılını kutluyor, genel gidişat içindeki özel gidişatlarımızın hayallerimize uygun gerçekleşmesini diliyorum.
ŞİMDİDEN SESLENİYORUM; Eyyy 2012! Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, istikrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma. hihi Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git. hihi "Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt... Yapabilirsin; sende o potansiyeli görüyorum ben sen 2012'sin göster farkını. :thumb:
Emrah abi az daha gaz versen başlamadan biter bu yıl 2011 benim için güzel bir yıldı diyebilirim çoğu balık avımda balık tutabildim boş döndüklerimizde oldu ama eskiye göre çok az önceden bişey tutamazdık 2012'de Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin, yeni yılınız önce sağlıklı sonra bereketli geçsin.. herkes birer trofe yakalar inşalllah
Bir tane game arc kamış (950 tl) ,bir stella, yanında eşantiyon olarak stradic.Yaa birer tanede yedekleri olsa...Bunlar bacadan gelirse makbulümdür.Yok kapıdan gelirse annem benim aldığımı zanneder. Arkadaşlar seni evlendirelim,artık iş sahibisin diyorlar.Şaka bir yana işimde daim olmak, güzel bir evlilik,en öncesinde de şu sigarayı bırakmayı diliyorum. Not:Yukarıdaki malzemelere evlenmeden önce sahip olmalıyım.Evlendikten sonra zor.