Yeniyim! Tavsiye ediceğiniz ekipmanlar?

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında ProXimA tarafından paylaşıldı.

1. ProXimA

ProXimA serdar

Arkadaslar merhaba!! sıtede yenı sayılır!!
    Yazılmıs topıcler ler daha da bılgılenmeye calısıyorum.!!
    Daha once bır zıpkınım vardı ama sanırım cok dandık di. cubugu demır dı ve egımlı gıdıyordu hıc balık vuramamıstım palet ve maskede dandık tı bız ısın ucuzun kacınca bole oluyor demek kı!!
    Sımdı ıyı bır zıpkın maske şinorkel ve palet alıcam!
    tavsıye edıcegınız markalar ve fıyatları...ve nerden temın edebılırım!!
    bızımkısı ucuz olsun kaluetelı olsun mantıgı!!!
    saygılar..:)

2. sinanayhan

sinanayhan Sinan

Favori Kamış:
    Rapala, sırtı
    En İyi Avı:
    lahoz, 5 kilo
    Selamlar,

www.avmarket.com adresinden çeşitli markaları ve fiyatları kıyaslama imkanı bulabilirsiniz.

3. murana

murana pamir

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    1-2 öneri

selamlar eğer zıpkınla avcılık konusunda yeni isen 1-2 tavsiyem olucak , ilk başta gozlugunu bence silikon al hatta siyah silikon tercihimdir , palet konusunda cok buyuk palet alma piyasada bir yuzen birde batan olarak paletler var sana batan oneririm boylece suda ayakların deniz içinde olacağından fazla ses , cırpındı yapmamış olursun , zıpkına gelince ilk başlarda makaralı zıpkın önermiyorum , kendinden demirli esnek ve uc takılmayanları oneririm bu tip zıpkınlara alışman iyi olur , zamanla elbise ağırlık devam ettirisin , kullandıktan sonra malzemeleri muhakka tatlı su ile yıka ve ozelikle silikon gozluğu direk guneş yerine golge bir yerde kurutursan deformasyonu bir nebze onlersin , zıpkın demirini kullanmadıkca mekanizmanın içinde bırakma ve eğer uzun sure dalış yapmayacaksan mekanizmayı yağla ve rutubet gormiyecek bir sekilde bir beze sarman iyi netice verebilir o sekilde bırak , umarım yardımcı olabilmişimdir, tabi bunlar benim deneyimlerim , burda bir cok deneyimli arkadas ve buyuklerimiz var onlarda sana tavsiyelerde bulunacaklardır, kolay gelsin rast gele

4. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    arkadaşım malzeme konusunda hem orta yollu hemde kaliteli olan free sub malzemelerini kullanabilirsin.ağaç bir zıpkına 350ytl ii bir elbiseye 190ytl'ye kendi ağırlığının 10%1'ine tekabül edecek kurşun ağırlıklara kilosu 7-8 ytl kemere 30ytl'ye gözlüğe 50ytl'ye palete 80ytl'ye sahip olabilirsin.tabii fiyatlar kalitesine göre farklılık gösterecektir.ama bu çaplarda malzemeler oldukça iidir.başarılar.(fiyat aralıkları % 200'e kadar deişebilir)