Merhaba ben daha çiçeği burnunda avcıyım, daha önceleri el oltasıyla ufak tefek balıklar tutmuşluğum var ama artık daha büyük balıklar tutmak istiyorum kendime bir kamışlı makineli olta aldım haydi bana rastgele Balıklar konusunda bildiklerimi sizlerlede paylaşmaya çalışacağım, balık tutmak konusunda olmasada beslemek konusunda oldukça yeterliyimdir 3 tane akvaryumumda çeşitli balıklar ve canlılar besliyorum. Saygılar...
Merhaba Emrah, aramıza hoşgeldin. Akvaryumunda beslediklerin tatlısu balıkları mı? Deniz balıkları mı?
Tatlısu balıkları besliyorum hatta karidesler ve midyeler inci balıkları, gambusyalar, lepistesler, mollyler, tetralar vs, deniz balıklarınada ilgim vardır ama tuzlusu kurulumu yapmadım inşallah kışa doğru bir tuzlusu yapacağım.
İnşallah. Forumda akvaryumlarla ilgilenen arkadaşlarımız da var. Deniz için akvaryum kurmak istersen o konuda da sana Alperen (denizci_kaptan) arkadaşımız yol gösterecektir. Akvaryum fotoğraflarını da bekleriz aktarmak istersen.
Aramza hoşgeldiniz, umarım istediğiniz avları en kısa sürede yakalamaya başlarsınız. İstanbul'da nerede ikamet ediyor ve nerede avlanıyorsunuz acaba?
Hoş geldin Emrah kardeşim iyi avlar ve keyifli paylaşımlar dilerim.Yazdıklarına baklırsa el oltasındaki avlardan daha büyük avlara geçmeye niyetin var.Bu yönde kendini geliştirmek istediğin ortada,konuyla ilgili bilgi ve deneyimlere sitemiz sayesinde kolayca erişebilirsin.Ben ve tüm üye dostlarımız bu konularda sonunna kadar paylaşıma açığız .Tekrar hoş geldin
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim İstanbul ümraniyede oturuyorum bu güne kadar avlandığım yerler emirli,elmalı,üsküdar sahil ama dediğim gibi el oltası ile ufak tefek avlarım oldu artık bakacağız bundan sonra neler olacak hem tatlısu avcılığına hem tuzlusuya merakım var