Merhaba arkadaşlar cuma akşamından başlayıp pazara kadar süren yorucu bir av raporunu paylaşmak istedim usb kablom kayıp olduğu için bi iki foto koyabilcem şimdilik 2 günde toplam 30 saat kadar 6 farklı merada av yaptım Sarıyerden Haliçe Asya Avrupa kıyılarında sarıkanat mevcut hatta marmara kıyılarında lüfer için şansınızı deneyebilirsiniz 100 parçaya yakın sarıkanat alabilirdim fakat bu sene bi lüfer inadıdır tutturdu gidiyor, hep büyük takım büyük yem atıyorum çunku tüm meralar yaprak ve çinekop kaynıyor balık fazla açıkta değil kıyıda ve su üstünde ve arkadaşlar şu aralar deniz limit altı balık kaynıyor bu balıkları alıkoyanları uyaralım ve yemi oldugunca büyük takalım az olsun öz olsun Hepinize bereketli avlar He bide unutmadan istavriti taze olan at çek av yapıyor fakat denizde istavrit bulmak neredeyse imkansız her ihtimale karşı yanınızda balıkçıdan alınmış istavrit bulundurun.Rastgele
Teşekkür ederim Seçkin İnan lüfer diye inatlaşmasam hergün rapor koycam sarıkanat bol maşallah ama yaprak daha bol bi avlamasalar kasımda aralıkta daha güzel av vercek ama insanlarımız anlamak istemiyor
doğru söylüyorsun Emin geçenlerde adam yaprağı aldı istavrit diye kovasına attın ne yapıyorsun dedim o balık 50-60 cm lere kadar büyüyor ama dinleyen kim
Lüfer canavarı Emin işbaşında Helal olsun sana ne diyim.. sana en büyük tebriklerimi gönderiyorum :clap2:
Helal olsun be Emin, bol sarıkanat yakalama imkanı varken bu lüferleri bekleyip avlaman çok önemli bir avcılık örneği olmuş, tekrik eder devamını dilerim.
Teşekkür ederim Aret Zaten sarıkanat tutucaz önümüzdekı 3 ay dedim bari mevsimiyken lüfer deneyim ya hiç gelmesin yada büyük gelsin mantıgıyla inatlaştım ödülümü aldım . Darısı tüm balık sevdalılarının başına
Tebrikler kardeşim biz daha sıftah yapamadık gölden kafamıızı kaldıramadıkki inşallah bundan sonra iyi avlar yaparız rasgele[/B]
Tebrikler bebeklerin arasından bu abileri sudan almak büyük ustalık işi. Belirttiğin gibi deniz çinekop kaynıyor.Bunlar seneye lüfer olursa gemileri yerler boğazda