yer ve teknik önerisi

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında sabirsiz tarafından paylaşıldı.

1. sabirsiz

sabirsiz balıkçı

arkadaşlar merhaba adminler kusura bakmasın acil olduğu için buraya açmak zorunda kaldım konuyu.
    bu gece ava gitmeyi düşünüyoruz şirinevlerde oturuyoruz bu mevsimde ganimetin bol oldugu bir yer tarif edermisiniz( galata hariç, en son gittigimizde egosu kabaran balıkçılardan dolayı sinirlenip avı yarıda bırakıp geldim). normalde beşiktaşta da galatada da tuttuk ama şubat ayında balığın nadir olduğu söyleniyor bu konuda acil yardım edermisiniz acaba teşekkürler..

2. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Ganimetmi? :confused: ...nedir o anlayamadım:confused:

3. Egeli34

Egeli34 Murat

Favori Kamış:
    Vengeance 420 ,Kombat 420,potenzaSupercore420,UglyStick,Scimatar 270
    Favori Makine:
    Exage 10000fb,Affinity 7000,Salina 2,stradic 4000,pa fliegen
    En İyi Avı:
    ...
    Balık tutmaya gitmek olarak değilde sportif avcılığa yönelebilirsiniz atçek yapmakda oldukça keyiflidir. kurşunun havada süzülüşünden bile keyif almayı öğrenmenizi tavsiye ederim. ganimet denmesini pek doğru bir yaklaşım bulmadım onlar bizim dostlarımız yakalayınca çoğunu salıyorum zaten şuan yavru istavrit tutmak istemediğim için Nisan'dan sonrayı bekliyorum

4. sabirsiz

sabirsiz balıkçı

ganimet derken neden yanlış anlıyorsunuz ki :) bu benim denize ve ürünlerine ne kadar değer verdiğimi gösterir teşekkür ederim öncelikle. Bugun balığa gittik galatadan çok güzel balık aldık bazen dediğimiz gibi yavru balıklar geldi fakat genel itibariyle maşallah çok güzel istavrit aldık sabah saatleri hele bayağı yoğundu.

5. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Çok mu güzel, kaçını ucuca eklesek bir adam boyu olurdu acaba?

6. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Hayırdır definecimisiniz? Ganimetler Topkapı Sarayı'nda sergileniyor.

7. sabirsiz

sabirsiz balıkçı

ganimetin anlamını açıkladım defineciyim evet arkadaş doğru düzgün bir yorum yapın ya bu ne kendini beğenmişliktir boş boş işlerle uğraşıyorsunuz

8. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Bak sabırsız genç ,, ''Sabırsız '' adını bir değiştir , naçizane tavsiyem :) ''Sabırlı'' yap yada başka bir şey ..

Bu anlamdan yola çıkıldıgında sözlerin yanlış anlaşılabilir.. :)
    heyecanlısın . canlısın ,kanlısın maşallah ama bu konularda daha sakin olmanı tavsiye ederim .. balık işi kısmet işidir sana kim ne derse desin , inanma , zira hiç kimsenin denizdeki balıkla arasında sözleşme yoktur.. :)

sen ve kısmetin birlikte olta atarsınız.

bu arada bir araştırdım bek ne buldum : mutlaka iyi niyetli bir kelime olarak agzından çıktı ama.. artık çıkartmazsın .. kolay gelsin

a. (gani:met) 1. Savaşta düşmandan zorla ele geçirilen mal: “Burunları bile kanamadan ganimete kavuşacaklardı.” -F. F. Tülbentçi. 2. Bir rastlantı sonucu ele geçen kazanç veya imkân. 3. Yağma sonrasında elde kalan mal, çalıntı.

9. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    eline sağlık abi.