yeşilköy çiroz

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında 56561 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    bu akşam yine çirozdaydık ama malesef akşam suyunu kaçırınca 20 tane istavritle yetinmek zorunda kaldık, akşam ezanından sonra istavrit hala oluyor ama çapariye vurmuyor, yemliye vuruyor.Yanımızda kurt olmadığı için birkaç istavriti parçalayıp yem yaptık.Sonuç 3 tane azman istavrit(çekerken suya düşürdüğüm 9 tanesi hariç).Bir tane 30 cm boyunda gelincik(suya iade edildi)
    bir de hayatımda ilk defa istavrit parçalayarak eşkina yakaladım, onun da boyu 25 cm civarıydı geri iade edildi.Bugün yaptığım en büyük hatam yanıma çok ince ve keskin iğneler almışım, yakaladığım balıkların çoğunu ağzının yırtılması sonucu kaçırdım.Sonuçta kalan istavritleri de kedilere nevale yaptık.Ama oldukça keyifliydi, özellikle yemliye her atışımda 1 dakika içinde vuruş aldım.Umarım gelincik beni affeder, iğneyi fazla derin yutmuştu çıkaramadım anca penseyle palasını kesebildim..
    Kalın sağlıcakla

2. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    gözterdigin özen ve dikkate teşekürler Yücel ..

3. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :))))
    günaydın arkadaşlar yücel olsun be kardeşim genede güzel bi vakit geçirmişsin hemde tuttukların genede az sayılmaz yani...;)

4. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    ercüment sanada günaydın nbr nasıl gidiyo

5. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    Sagol Murat işler kötü gitmeye başla işyeri ile mahkemelik olcaz herhalde .. Bi balıga gitsem de stres atsamdiye bekliyorum işte sen nasılsın Murat

6. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

7. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    ilk önce zamları düşürdüler şimdide ikramiyeleri kaldırıyorlar ortam baya bi kötüleşti

8. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Hakaten piyasalar çok kötü bu aralar.

9. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    ercüment sorma valla kardeşim her şirkette var o maalesef yük ne olursa olsun çalışanların sırtına bindiriliyo bizde de öyle oldu halen de devam ediyo her sene başka birşeyle karşılaşıyoruz ama şu var bekar değiliz evde çorba bekleyenler var bizim dışımızda şu piyasa şartlarında allah bereket versin demek zorunda kalıyoruz çünkü çaremiz yok ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen demiş atalarımız karar bizim önce sabır sonra allah büyüktür

10. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    çalışma bakanlıgına bildirmeyi noterden ihtar çekip gitmeyi düşünüyorum

11. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    valla ne diyelim ercüment hani bir laf varya damdan düşenin derdinden anca damdan düşen anlar biz senin içini ve yaşadıklarını bilemeyiz tabi ama sen normal olarakta gerekli haklarını kullan şikayetlerini yap sonuç iyi olsun yada olmasın için rahat etsin gece rahat uyu en azından

12. irfan-ı hür

irfan-ı hür

En İyi Avı:
    46 çinekop/sarıkanat - 3,5 kilo
    zam oranlarını istediği gibi belirleyebilir işverenler...

ancak mevcut ikramiyeleri normal maaşın üzerine dağıtmadan ortadan kaldıramaz.

yani aylık 100 lira ve yılda 3 ikramiye var ise maaşınızın 1500/12 = 125 lira olması gerekir.

zamanında bizim de 2 ikramiyemiz kaldırılmıştı. 4-5 ikramiye yandı gitti. kanuni takibe falan geçmedik. daha sonra işler düzeldi... maddi olarak daha iyi imkanlara kavuştuk.

eğer şirkette bir gelecek görmüyorsanız en azından mevcut haklarınızı ezdirmeyin... verin mahkemeye patron uğraşsın...

13. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    irfan çolugumun çocugumun isteklerini bıraktım temel ihtiyaçlarını bile göremez oldum.. cnc tezgahlarına program ve kalıp dizaynı yapıyorum işten cıkartıgım elemanlararım benden yüksek maaşla girdiler işe.. hiçbir yerde yönetici olmayacaksın ercüment birini gönder bir aysonra digerini gönder pisikolojik olarak bitim irfanın dedigi gibi murat o ugraşsın.. hanım la boşanma noktasına geldim ya

14. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kardeşim allah yardımcın olsun eğer bu evede yansıdıysa gerçekten çok zor ne diyelim insanları bu hale getirenler allahından bulsun sen hakkını savun gerekli yerlere şikayetini et artık işte önemli değil şu durumda ailenede sıçradıysa allah yardımcın olsun gerçekten üzüldüm

15. irfan-ı hür

irfan-ı hür

En İyi Avı:
    abi Allah kolaylık versin. zor günlerin tez zamanda biter inşallah. benim de işte sıkıntılarım var yeni bir iş arıyorum. kenarda 3 kuruşum olsa hiç zırıltılarını çekmem ya Allah veriyor sabrını...

gönlünüzce rastgelsin...

16. desperado

desperado

Favori Kamış:
    3 ADET ALBASTAR MARKA 10 BİLYALI MAKİNA VE CELİK SARGI 4 MT KAMIŞ
    En İyi Avı:
    35CM LÜFER 6KG SAZAN
    yine boş geldik

arkadaşlar cumartesi yeşilköy röna parkın arkasında saat akşam 18,45 sularında olta attık fakat dendiği gibi ne lüfer nede başka bir balık vardı sadece geçirdiğimiz zamana yanıyorum.bir insan 18,45 ten ertesi sabaha kadar kalıpta donmaktan başka bir şey yakalamıyınca üzülüyo gerçekten.anladımki arkadaşlar ist avrupa yakasında gerçekten balık kalmadıııı, saygılarımla DeSpErAdO:d:d:d:d 20,10,07

Son düzenleme: 22 Ekim 2007
  17. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Valla ercüment kardeşim ayni dertler bende de var.Şu anda grevdeyiz Allah yardımcım olsun.

18. irfan-ı hür

irfan-ı hür

En İyi Avı:
    burası da dayanışma topiği oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. önümüzdeki hafta yeni bir işe giriyorum. çok daha iyileri sizlere nasip olur inşallah.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.