Abilerim ve arkadaslarım herkeze merhaba.Ben yaklasık 1 2 senedır amator olarak balık tutmaya calısıyorum Keske tutabilsem..Sizlere sorum yesilkoy de hangı aylarda hangı balıklar cıkartabilirim.Önemli olan cıkartmakda deil zevk alabilirim.Cunku benım balıga cıkmam demek eziyet cekmem demek bi bakımına.Biraz acarsam her balıga gıttımde basıma mutlaka bir şey gelir.Örnegın bugun yolda bisikletten düştüm Vallahi 1 takla attım havada hafıf de kiloluyum bir sey olmadı hayret ettim kendime.Neyse ben spin at-çek vs ile urasmayı seviyorum.Elimde Okuma Salina Sea Spin 240 ve Shımano Alivio 4000Fb bulunmakta Amacım bu spin setin işe yaramasını saglamak.Vallahi evde deil butun mahallede alay konusu oldum Her donusumde aynı sesler (ne tuttun demelerını istiyorum iste) ama duydum gene tutamadan geldin he Ayrıca yemli icin ucuz ama işe yarayan bir surf kamısım var onlada yemli atıp yandanda at cek yapmak istiyorum.Yardım edersenız cok ama cok sevınırım Herkeze iyi günler ve hayırlı avlarreeling
O mevki sığ sudur. Kıyıdan ancak istavrit-izmarit-ispari-az da olsa gelincik ve iskorpit-mevsiminde zargana alabilirsin. Eylül- Ekim gibi de,eğer bekleye bilirsen gece lüfer alırsın.