yeşilköy tekneden lüfer denemeleri

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında endülüs tarafından paylaşıldı.

1. endülüs

endülüs METİN

Favori Kamış:
    Shimano Alivio DX Surf 4,20 mt 170 gr Surf Kamışı
    Favori Makine:
    Ryobi PROSKYER NOSE POWER
    En İyi Avı:
    sazan 7 kg
    herkese rastgele diyerek konuyu açıyorum. geçen hafta aynı gün aynı saatlerde aynı yerde oldukça iri 11 adet lüfer almışken bu hafta kısmetimize bir lüfer 4 çinekop ve bir tanede yolunu şaşırmış eşek istavriti alabildik aslında geçen hafta verimli bir av olmuştu ve çok güzel videolar çekmiştim lakin pc ye yükleme sırasında yanlışlıkla bütün videolar maalesef silindi bu yüzden paylaşamıyorum bu hafta ise çok kısa bir videoyu sizlerle paylaşıyorum az daha unutuyordum balıklar klasik mantarlı dip oltasıyla yem balıkçıdan alınma istavritlerle yakalanmıştır geçen hafta ise yemlik istavritleri kendimiz tuttuk az balık yakalamamızı bu sebebe bağlıyoruz birde balık alırken iki tane zargana aldık yemlik kısa bir süre uzun oltayla gezdik bir vuruş aldık yemin yarısını dişli götürmüş fakat boş bir anımıza geldi sanırım lüferi alıkoyamadık herkese saygılar .daha iyi ve iri balıklar sizlere gelsin http://youtu.be/naZauhKakw0

http://www.youtube.com/watch?v=naZauhKakw0

2. Masse

Masse KEREM

Favori Kamış:
    Discovery Fishing Team Surf Voyager - 4.20 m (100-250 gr)
    Favori Makine:
    Discovery DFT Mercury EFA 5000-Misinam Shimano Technium Surf 0,35mm
    En İyi Avı:
    39 cm Eşkina 32 cm Lüfer 23 adet Sarıkanat :)
    Güzel bir lüfer almışsınız tebrikler , devamıda rast gelsin bol lüferli videolarınızı bekliyoruz inşaallah :)

3. endülüs

endülüs METİN

Favori Kamış:
    Shimano Alivio DX Surf 4,20 mt 170 gr Surf Kamışı
    Favori Makine:
    Ryobi PROSKYER NOSE POWER
    En İyi Avı:
    sazan 7 kg
    teşekkürler