Birazdan yeşil köye akıcam. Bakiyim ne var ne yok. Var olanları fotoraflayıp size burdan raporlarım. Saat 15.00-15.30 arası başlayacağım ava akşam 22.00'a kadar sürdürmeyi planlıyorum. Gelecek olan var mı bugün yeşilköye ?? Hepinizi beklerim
evet ilk başta kendim olmak üzere hepinizi hüsrana uğratıyorum cyr cyr cyr çünkü 1-) Yanıma 1 tane çapari aldım ve onu kayalığa takıp koparttım. 2-) Kuzenimi beklemek üzere istasyona gittim ve beklerken gün batımı kaçırdım. 3-) Sahili o kadar gezmeme rağman malzeme satan bir yer bulamadım. Bulsaydım geçte olsa kalırdım iki üç sallama bişeyler yapardım. Bu yüzden yarın; 1-) Malzeme alımına abancam çapari, yemlik falan fıstık 2-) Pazartesi gün batımı ya yeşilköy'e yada Galata'ya gidicem (yer konusunda farklı önerilere açığım). :thumb: :thumb: Evet en azından bi deniz havası almış oldum sanırım. Size Yeşilköy'ün genel durumundan bahsediyim. Bugün acemi bolluğu yaşanıyordu resmen. Tutulan bi şey görmedim kovalarında ağzı kapalıydı. Yani çaparim sağlam olsa bile bi şey tutmam zormuş gibi gördüm. Evet benden bugünlük bu kadar bu eli boş dönmenin en kötü yanı ise evdekilere "Balığa çıkıyorum" diyip hava atıp elin boş dönünce sizin üzerinizden yapılan espiriler... banghead banghead banghead
bu aralar boşver yeşilköyü imkanın varsa başka yerler dene zaten yeşilköyde balık olursa haberini alırsın ben dün yazdım raporlara hiç bişey olmadğını ha bişey daha çaparin olsada bişey değişmiyecekti balık yok hooked