Saat 22.00 civarları.. Mantarlı takım ve Zoka Yem olarak İzmarit ve Kuyrugu kesilmiş istavrit bütün Röneparkın açıgından aldıgım 2 güzel lüfer
tebrikler; dün gece bende 21:00 , 24:00 arası yeşilköy röneparkın önündeydim; 1 vuruş aldım o kadar. hava şayet elverişli olursa yarın akşam ordayım.
gecen akşam kenara gelip yem soran senmiydin yoksa ferhat hani benim oltayı takıp giden tekneye o kadar bagırıyoruz kenara gelmeyin diye ama nafile herkes kendi zevkinin peşinde başkasına saygı sıfır malesef.neyse üzerine alınma sen diilsen.sana rasgele bundan sonraki avlarında.balıklar çok neşeli valla
Yem isteyen tekneyi biliyorum adam ortalıgı karıştırmış ve nasıl bir mantıksa yem istemeye kayalıga gelmiş bizim oltacı Mehmet ve Arif agebeylere sormuşlar.O teknenin hizasında tenteli içi turuncu bir tekne vardı lüx yakmıştım görmüşsündür beni kesin.O tekne benim tekne.
Arkadaşım ellerine sağlık bu balıksız zamanlarda umut oluyorsun bizlere. hasretimiz azda olsa gideriliyor seninle. çok niyet ettim o taraflara gelmeye fakat araç park sorunu nasıl bilemediğim için gelemedim. Park sorunu yoksa orada geleceğim inşallah.
evet rıfat yeşilköy de ve ataköy önlerinde gece yemlisi yapmaya başlaı dün akşam arkadaşlarım istavrit şakşak yemle ve zokalı takımla 4 tane lüfer almışlar. güzel haberler. Tabi normal tipler olmadıkları için yağmur ve gök gürültüsü etkilememiş kendilerini Av için tebrik ederim... sevgiler