Arkadaşlar, Yeşilköy Çiroz plajı'nda sabah avlanan var mı? Kaçta gidiyorsunuz, o saatlerde ne çıkıyor. Paylaşımlarınızı bekliyorum...
çiroz Dstum orda balık tutmak çok zor kayalık ve iğne çok takılıyor.Ben çok uğraştım beceremedim.sana kolay gelsin
Eyvallah, 2 kilo kurşun döktük o denize arkadaşımla. Tavsiyeler doğrultusunda şamandra ve top kullanıcaz bir daha ki sefere. Akşam üstü güzel istavrit alan arkadaşlar var ama ben sabahları merak ediyorum... Bu arada kimse görmeden imza ayarlarını yap ki hitapta hata olmasın. Profiliniz'den girip imza ayarlarını yapabilirsin...
. Olcay merhaba Bahsedilen tüm yöntemleri hem ben denedim, hemde grup halinde avlanmaya gelen arkadaşları gözlemledim. Bence oradan şöyle iri istavrit aldım, böyle kofana tuttum diyenlere "fotoğraf varmı" diye sor, Oraya sarf edeceğin o değerli zamanı Sarayburnu iskelede geçirirsen çok daha verimli olur senin için. Burada mutlaka "Olurmu öyle şey , ben oradan Bir kova balık alıyorum" diyen arkadaşlar çıkacaktır, Tavsiyem ilk önce onlar ile balığa çıkman.
hocam ben ordan sinarit tuttum ...ama foto yok ...noolcak şimdi ...şöyle boydan bi yağlı boya portresini çizsem olmamı
Tarkan, Sarayburnu'nun da sabah avlanmak için ne söyleyebilirsin. Benim zaman sorunum var açıkçası. Başakşehir'de oturduğum için sabahları gidebileceğim evime yakın bir bölge arıyorum kendime...(Bu arada küçük bi ayrıntı, bir hayli acemiyim. Ustalık gerektiren avlar bana göre değil)
. Eeee hocam eğer balık tuttuğunu söylüyorsan ispatlaman lazım. Şöyle yaptım böyle tuttum demekle olmuyor bu işler, Fotonu koyarsın altınada raporunu yazarsın.
Eğer orasıysa, yanlış anlamayın ama aşağıdaki balıklar oradan avlandı ve 3 kişiydik, hiçbirimizin bir tane takımı kopmamıştı...
Sağda kalan plajın, dışarıya bakan kayalıklarından avlanmıştık biz. Siz nerde duruyorsunuz bilmiyorum ama, bizim attığımız yerde dip gayet iyiydi...
. Hah tamam budur işte, Sağol Sennur, direk plajdan kumluk yerden aldınız balıkları değilmi? Not : Süpersin
. Boğaç yarın Yeşilköydeyiz Abi Zaten bu fırtınada Tekirdağa gidilmez. Gidilsede bundan fazlası çıkmaz.