Merhabalar foruma yeni kayıt oldum.Öncelikle sizlerden edindiğim bilgiler için çok tesekkür ederim.Acemi bir balıkçı olarak yeşilköyde balık tutmaya gitmiştim fakat takım bulabiliceğim hiç bir yer yoktu.Daha önceleri bir arkadasimla cıkardım fakat tuttuğu balıklara resmen can cekiştiriyodu vazgeçtim keyif alamadım yanında bu yüzden takım bulmakta zorlanıyorum.Bu işin ustaları olarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim nereden ve hangi takımları almalıyım,hangi saatlerde hangi takımları kullanmam gerek lütfen yardım edin.şimdiden teşekkür ederim
Forumda biraz araştırma yaparsan istediğin gibi takım yapabilirsin. Yapıcağın takım avlanacağın bölgeye mevsime hedef balığa göre değişir.
haklısınız araştırdım yapılma tekniklerini inceledim fakat bunları nerden temin edebilirim onları bulamadım
Bunları derken? Hazır takımlarımı. Eğer hazır takım alıcaksan hiç heveslenme derim hazır takımların çoğunda kalitesiz malzeme kullanıyorlar.
Yeşilköy civarını pek pilmiyorum ama online satış yapan onlarca site var onlardan da alabilirsin. Ama istoç ta daha uygun fiyatlı malzemeler bulabilirsin.
Yeşilköyde limanın orada kırmızı cafe diye bir yer var,tam onun arka tarafında bir takımcı olur.İstediğin malzemeni ondan temin edebilirsin.Rastgele.
beyaz organze hazır kösteklerden temin et,karaköyde sirkecide vs. bulabilirsin onları kendi alacağın bedene bağla.25 gramlık kurşunlardan bulundur yanında ayrıca cem abinin belirttiği gibi yeşilköy sağlık ocağından sahile giderken sol tarafata bi amca var ondan alabilirsin takımları ama hergün orada olmayabiliyor.rastgele
Arkadaşın dediği dogru cafenin oarada yaşlı bir dayı var o satıyor oda akşam 6 da tezgahı topluyor...
Yeşilköye balık avına gidenler bilirler.Liman ile Röne park arasındaki beyaz kayalıklarda yıllardan beri malzeme satan Cengiz abimiz vardır.Ne yazıkki bu sene onu hiç görmedim.Merakımdan orada birine sorduğumda hasta olduğunu söylediler.Kendisine acil şifalar dilerim. Yeşilköyde şu an istavrit var.Akşam saatlerinde çapari ile istavrit alabilirsiniz. Cengiz abiden haberi olan varsa lütfen yazsın.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Yarın şansımı deniyeceğim işallah kırmızı cafenin arkasındaki takımcıyı bulurum.