Arkadaşlar yarın sabah Menekşeye Zarganaya çıkacagım....Sonra Zargana tutarsam Yeşilköye bisikletle geçip Lüfere olta sallayacagım...Sorum şudurki ben bu balık familyasıyla daha tanışamadım gündüz çıkarmı acaba?????
Şu sıralar pek yok diyebilirim, balığın kendini göstermesi için şöyle sağlam bir poyraz gerekiyor. ama aynı yerde karagöz için avlanmak istersen umduğunu bulma ihtimalin artar.
Hımmm ona kayakurdu mu lazım???Çiroza komşumla Eşkina için gitmiştim. komşum Erol abi usta tabiki bir hafta önce 2 tane tutmuştu... Arıtmanın oradan kaya kurdu çıkarmıştı....
lüfer yapsın gündüz d çıkar fakat benim bildiğim en verimli saati gece saatleridir. ama umarım güzel bir av yaşarsın ve bu güzelim kuzuyla tanışırsın. rastgele..
http://www.meteor.gov.tr/deniz/24saatlik-ruzgar.aspx Buraya göre 4 gün poyraz gösteriyor. Zarganaya mı gitsek.
Balıga sabah çıkmadım.Planımı öğlenleyin sadece Zarganaya olta sallarım diye degiştirmek zorunda kaldım...EEEE ÇOLUK ÇOCUK OLUNCA YAKAYI KURTARMAK ZOR OLUYOR.... Yeşilköyü kafamdan silip tam Zarganaya yogunlaşmışken bir türlü tutamamam canımı sıktı....Gerçi Menekşede pek avlanan göremedim ama beton iskelede falanda 2-3 saat ugraşıpta balık tutamayanlarda vardı.....Ayrıca şunu belirteyim Menekşede kayalıklar bomboşken bizim Mekanım olan beton iskele yaptıgımız Zargana avlarını gören duyan abiler sayesinde ana baba günüydü gene...Bundan sonra kimseyi bir yerlere yönlendirmeyecegim....Sonra bir arkadaş yanıma geldi tanıştık balıktan falan muhabbet edip Onunda teklifi ile Arabasıyla Yeşilköye geçtik akklımdan çıkardımya Yeşilköyü bir yandan işyerinden arasıra balıga çıkatığım arkadaşım Yeşilköyden arayıp durum bildiriyor bir yandan hiç hesapta olmayıpta tanıştıgım Necmi arkadaşım beni oraya götürüyor Velhasıl kelam bir kayabalıgı tutup agzından iğneyide çıkaramadım ama geri saldım avı akşam altıda elde var sıfır ile tamamladım 2 saat ugraşıpta Menekşeden Zargana alamamak koydu bana
Uploaded with ImageShack.us Avımın raporudurAgzındaki iğneyi çıkaramadım öyle geri salmak zorunda kaldım.... Ayrıca bu balık kaya balığı dimi???????????