hook arkadaşlar yeşilyurt röne parkında balık durumu nedir. akşamları yemli çinekop çıkmaya başladımı acaba yoksa biraz daha beklemekmi gerekir şimdiden teşekkkürler saygılar
3-4 gün oldu şöyle bir dolaşmaya gittim 2-3 kişi vardı ama balık yokmuş ama güzel çay var dediler yakmışlar semaveri ohhh yemişim balıgı diyordu bir tanesi
işte bende yemişim balığı dememek için bekliyorum ama yetti artık istavrit tutmayada bayılırım ama oda sıktı artık havalar erken kararmaya başladı iş çıkışları gidemez oldum artık bu arada sarayburnunda akşam ezanı okunurken çok güzel istavirt geliyor.
valla ben s.burnunada gidemiyorum ne zamandır istavrite bile hasret kaldık yeşilköye gidersem tekrar yazarım kardeşim
arkadaşlar yeşilyurt röne parkında balık durumu nedir. akşamları yemli çinekop çıkmaya başladımı acaba yoksa biraz daha beklemekmi gerekir şimdiden teşekkkürler saygılar Röneparkta ancak tavşanları beslersin, ama sahile inersen en azından istavrit yakalarsın. bi de bu ''çinekop'' ????????
vallahi biz 3 haftadır nerdeyse her gun denıyorz ama nafile insallah bu hafta sonu biraz hareketlenme olur birde zargana seklınde raglou larla deneyenenız oldumu lüfer tutmak için???