ARkadaslar Merhaba, Youtube de izledigim bir videoyu sizlerle paylasmak istedim: http://www.youtube.com/watch?v=_Tc6ywqoL6o
Adaletsiz dunya...! Dunyanin bir kismi bolluk icinde,israf icinde yasarken bu garibanlarda iste bunlara muhtac oluyorlar... Ne kadar dusundurucu bir tablo...
O memleketlere gidip, aslan kaplan avlayıp ( avlayıp da ne edecekse ) on binlerce dolar akıtan zübbeler mevcut... İçim parçalandı...
Yabancı dil eksikliğinden içeriği tam anlamasam da görüntü içler acısı... Bir de insanların suya giriş anında balıkların yaşadığı şoku da bir an düşününce kime üzüleceğimi bilemedim.
Belki klasik olacak ama halimize şükrettim, başkalarının çektiği yokluktan şükür çıkarmak ne kadar doğrudur bilemem ama...
Aramızda para toplayıp bu köye bir gırgır hediye etmek lazım Şakası bir yana görüyorsunuz insanlar nasıl coğrafyalarda ne şartlar altında yaşam sürdürüyorlar. Allah yardımcıları olsun.
Teşekkürler paylaşım için.. Arena gibi bi ortam.. Fonda arabalar falan var, anlaşılan seyirciler.. Ve işaretle hepsi birden suya giriyor.. Ne bileyim yarışma gibi bişeye benziyor sanki tam anlayamadım.. O balıkları yer sonrada ateşin etrafında tamtamlar eşliğinde iki döndülermi onlardan iyisi yok sanırım
Bencede sanki bir yarışma gibi, silah atılarak start alıyorlar.Açlıkla ilgisi yok derim.zaten ufak bir su birikintisi.
daha önce de izledim benim bildiğim kadarıyla bu bir yarış burda bir arkadaş paylaşmıştı sanırım ya da bir haber sitesinde görmüş olabilirim.