Arkadaşlar umarım sormak istediğim konuyu yanlış yere açmamışımdır.Yaklaşık 6 aydır spin yapıyorum Kendo X8 14mm örgü misina kullanmaktayım.Kullandığım sahteler 11gr ile 19gr arasındalar.Spin için 2 tane makinam var shimano aernos 4000FB ve Daiwa Legalis 3000HA. Ebay'de ürünler arasında gezinirken başlıkta adını yazdığım markaya rastladım ve ülkemizdede satıldığını gördüm.Bu örgü misinayı kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirlermi? İpliklenmesi, renk atması, erimi nasıldır?
Benim makinamda sarılı, gerçi 10-12 defa kullandım ama renk atması, ipliklenme olmadı. Bendeki 0.16 yada 0.18 lik sanırım ama erimi iyi.. aldığım yer ygk g-soul'u çok önermişti.
YGK japonların ünlü ve kaliteli markalarından biri kullananlar memnun bende japonyadan aldım ama surf te kullanmaya kıyamadım kayalara sürtünüp yazık olur diye arkadaşa sattım.Üzerindeki ölçüler japonyaya göredir. Ölçüler 0.6 0,13 mm 0,8 0,15 mm 1,0 0,17 mm 1,2 0,19 mm 1,5 0,205 mm gibi gider
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.YGK G-Soul X8 örgü misina için nette test edilmiş bir bilgiye rastlamadım.''Sufix'in performance braid'' modelini tavsiye edenlerde var, birazdan Kısık Üsküdara gidip Sufix performance braid'e bir dokunayım istiyorum.Bu arada YGK'yı da Ergin'de bulup görebilirsem çok iyi olacak.YGK genelde internet'ten satılıyor.