Merhabalar, Uzun süredir forumu takip ediyor olmama rağmen, biraz tembellikten, belki birazda kayda değer rapor / bilgi sahibi olmadığımı düşündüğümden aktif kullanıcı olarak aranızda bulunmamıştım. Ancak artık bu büyük ailenin bir parçası olmam gereğini hissediyorum. Bursa / Orhangazi' de doğup büyüdüm. Eskişehir' deki üniversite öğrenimimin ardından İstanbul' a yerleştim. Artık Kadıköy / Altıyol' da ikamet etmekteyim. Balıklara ve balık avcılığına tutkum yaz tatillerinde anne ve babamın memleketi olan Ünye' nin bir deresinde bolca vakit geçirmemle başladı. Onun ardından İznik Gölü ve artık İstanbul Anadolu Yakası' nda tutkuma devam etmekteyim. Balık avcılığının yanı sıra uzun yıllardır da akvaryumlar yapıyor ve çeşitli tatlı su canlılarını elimden geldiğince beslemeye gayret ediyorum. Umarım aranızda kalıcı olabilir ve güzel paylaşımlarda bulunabilirim. İmkan olursa sizlerle yüzyüze de görüşebilmek, güzel avlara imza atmaksa asıl temennimdir. Herbirinize şimdiden sonsuz teşekkürler. Avlarınız bereketli olsun...
Aramıza hoşgeldiniz, çok güzel dostlukların kurulduğu bu sitede mutlaka temennileriniz gerçekleşecektir