Home Sweet Home....Ev partisi .Yeni yıla evde girceğim sakin huzurlu bir yıl olsun istiyorum ve hepimiz içinde temenni ediyorum bu vesile ile....
Eşimi yemeğe götürecekmişim. (Bende yeni öğrendim) Yemekten sonra boşum. Gene levrek kovalayacağım nasipse ama Cuma gece mi olur, C.tesi sabah suyu mu olur, c.tesi gece mi olur belli olmaz. Beraber avlandığım kişilere de bağlı. Bana kalsa C.tesi sabah suyu, pazar sabah suyu. (05:00 - 08:00) arası mükemmel oluyor. Güneşin doğuşunu izlemek, sessizlik, huzur....
Victoria's Secret izledikten sonra gaza gelip bende sabah suyuna gidemek niyetindeyim Davet beklemeyin baliklarimi kimseyle paylasamam k.bakmayin
Ben o konuda biraz şanssızım. Ev denize çok uzak . Hatta yayla bile sayılır şehir merkezine göre Araç olmayınca çok zor oluyor. Ha birde beraber takılacak 1 kişi daha olsa en azından bi şekilde çözüm bulunurdu ama kafa dengi pek balığa gidecek kimse yok
yeni yıla kız arkadaşım ben ve onun dayısı gireceğiz. kız arkadaşımın evinde doğal olarak. yemekleri ellerimle yapıp besleyeceğim keşke yemek yapmayı bilseydi, evlilik çağı geldi mi bunu göz önüne alacağım ya yemek yapmayı öğreteceğim yada yemek yapmayı bilen bir kız bulacağım. yeni yılda herkese trofeler (sağlık huzur mutluluk başta olmak üzere tabiki) diliyorum oltanız suda kovanız hep dolu olsun en önemlisi keyfiniz hep yerinde olsun. bir de yetkililere sesleniyorum nasıl olsa büyük ikramiye bana çıkacak ben zengin bir adam olarak geleceğim ankaraya, makam aracı falan tahsis etsinler yani rica ediyorum neyse sustum ben çenem düştü yine akşam akşam herkese iyi yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar