Yılın Buluşması yarın saat 08,30 da gerçekleşecek arkadaşlar. Olayı daha da ileri götürdük yem dahi süzmedik. elimizi kolumuzu sallayarak gideceğiz. yemleri dahi orada toplayıp arkasından hedef balıklarımızın avına bakacağız. Günün sonuçlarını akşam sizlere aktaracağız. Hayırlısı bakalım....... Ya balıkları biz tutacağız yada balıklar hepimizi esir alıp sizi kurtaracaklar.....
rastgele Bu güne kadar karşılıklı atışmalarınızı zevkle takip ettim. Bakalım yarın neler olacak. Bu arada sakın fotoğraf makinası, pil ve benzeri şeyleri unutmayın, lütfen bizleride düşünün. Yarın akşam av raporunu okumak için şimdiden sabırsızlanıyorum. Rastgele...reeling
gelenekçiyle - sürrealist balıkçının karşılaşması, ortaya güzel görüntüler çıkacağını düşünüyorum, rastgele..
Çok güzel haber. Demekki istanbula ilk geldigimde yenilik ögrenecegim. Aret hava yapar simdi bana. O yapmadan ben yazayim bari
Aslında bu buluşma belgesel malzemesi olabilirdi.prof.bir çekim ekibide size katılsaydı ya ne güzel program olurdu
Yarın tezgahlarda balık olmazhihi Bari bugünden balıklarınızı alın beyler:hungry: Bol trofeli raporlar bekliyoruz üstadlardanhooked hooked