Hepinizin bildiği gibi yılın en uzun gecesini yaşadık bu gece (21 Aralık) aslında balık sabah suyunda alındı ama geceden başlamıştık avlanmaya...Sabah suyunda şimdiye kadar yakalmış olduğum en büyük paşanın heyecanı yaşıyorum şuan da..Herkese rastgele...
maşallah, yani en uzun gecede sabaha kadar ve bu soğuta avlanmışsın ve emeğinin karşılığını, nasibini sabah suyunda çok güzel almışsın.Tebrik ederim paşa hayırlı olsun inşallah.
Tebrikler çektiğin eziyetin yediğin soğuğun mükafanı almışsın balıkta güzelmiş. Balığın kuyruğunda leke gibi olan parazitmi acaba ? Daha irileri rastgelsin.
Tebrik ederim. Ben de uzun zaman sonra ilk defa bu sabah bloklardaydım. Havanın soğukluğundan çokta istekli değildim, çok da denemeden döndüm. Siz ise emeklerinizin karşılığını almışsınız. Tebrikler
MAŞALLAH TROFE PAŞA Süleyman Bey merhaba.Bravo bu soğuk havada büyük bir azimle , paşa'yı tavlamışsınız.Maşallah , Allah daim etsin inşaallah.Sizlerden ufak bir ricam olacak.Eğer sakınca yoksa tabi.Kullanmış olduğunuz ekipmanı , detaylı olarak gönderirseniz , çok çok memnun olurum.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan , Mersin'li Usta Olta Balıkçı'sı Süleyman Bey'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSAreelingmrsparkle
Tebrik ederim. Çok güzel balık! Geceden sanırım yemli başladınız, ve benim gibi sıfıra yakın çektiniz. Bu da benim çıraklık teorimi çürüttü! Dolunay, dalga yoksa yemli balıkçılığın dibi.
tebrikler çok güzel bir paşa yakalamışsın foruma koyduğun resimlerin sırasıda çok güzel olmuş sanki iki balık tutmuşsun da biri tezgahta biri elinde gibi istesen bu kadar uyumlu photoshop yapılamaz tebrik ederim
herkese çok teşekkür ederim.umarım hayallerinizdeki balığa kavuşursunuz...mutfak tezgahındaki olay ilginç olmuş gerçekten...ama su bataryası işi bozmuş ...herkese rastgele...