Sezonun acılış avı oldukca bereketli geçti... Turgay abim ve ben yaklaşık 7 kilo istavrit izmarit ve ispari ile geri döndük... (2 tanede sarıkanat geldi). dilerim yıl boyunca böyle geçer. Görüntüyü yükleyebilirsem koyacağım... Herkese iyi avlar dileğiyle... Resmi ancak kendi resim yerine yükleyebildim..
irtibat avın hayırlı olsun arkadaş mevki neresi ve kıyıdan mı yoksa tekneylemi açıldınız sarkanatlar istavrit çaparisine mi geldi cevaplarsan sevinirim teşekkürler
merhaba Cem abi.. Mevkii kumburgaz acıkları.. biz burda kışın imbat bhavalarda kendi teknelerimizle açılıyoruz... Balıkları 3 lü yemli takımla karidesle yakaladık... saygılarımla...
kumburgazın neresınden cıkıyorsunuz? teknenin adı neydi acaba bende gecengun kumburgazdan cıktım turgay abi dedigin tekne adı esermi?
Avınız kutlu olsun dostlarım, dediğiniz bölgede 1 ay sonra sarıkuyruk istavrit akını başlayacak tahminimce. Zamanında avlandığım bir bölgedir. Resimlerin yayınlanması konusunda mail adresime gönderi yaparsan yardımcı olmaya çalışırım.
Önder kardeş, tekne adı doğru.. Sen ne taraftan çıkıyorsun... Belki benim tekneyide biliyorsundur.. 5,5 mt ağaç tekne adı İskender.. Saygılarla...
resimleri mesaja eklemeniz için http://imageshack.us/ linkine bağlanacaksınız ondan sonra "gözat..." butonuna tıklatayark istediğiniz resmi dosyalarınızdan seçiceksiniz. Ondan sonra "resize image" yazan butonun karşısındaki seçmeli sütundan 640x480 ü işaretleyecsiniz ve ardından "host it" butonuna basacaksınız. Kısa bir süre sonra karşınıza yeni bir pencerede birsürü link çıkacak, o sayfanın en altında ama en dipte olanını kopyalayıp sitemizdeki cevap paneline kopyalayacsınız. Bu sizin resminizin sitemizde olan link i olacaktır. Ancak bu kopyaladığınız link in başında kriterleri olmalıdır Örnek: