Gökhan Hocam la pazar gününden beri çarşambayı bekledik durduk. Lodos olucak 4-6 esecek. Balığa çıkıcaz. Levrek alıcaz düşünceleriyle çarşamba gününü zor da olsa getirdik sonunda. Gökhan Hocam sağ olsun salı dan kurtları ayarlamış lodos olmadan. Çarşamba sabahı kalkar kalkmaz camdan denize baktım lodos esmesine rağmen Sultanköy de dalga var. İçimden burda böyle dalga varsa Yeniçiflik sular altında kalmıştır diye düşündüm. Neyse apartmandan dışarı çıktım inanılmaz bi lodos ama soğuktan eser yok. Rüzgar adamın kemiklerini ısıtıyor. Kendi kendime akşam her şey güzel olacak dedim, demez olaydım nazar değdirdim havaya Okula gittik saat 12.10 gibi aradım Gökhan Hocam' ı her şey müsait kararlaştık akşam gidiyoruz. Saat 14.20 yağmur başladı. Yağmur dememek lazım aslında araba ile giderken sanki arabanın üstünde biri var kovayla su döküyor ön cama falan. Silecekler son hız çalışıyor ama yine de önümüzü göremiyoruz yolda. Neyse kazasız belasız vardım SUltanköy' e. Yağmur dinmeye yakın denize baktım çarşaf Rüzar azaldı dalga bitti balık kaldı diye düşündüm. Saat 5.30 gibi tekrar telefonlaştık Gökhan Hocam la. Yeniçiflik te dalganın olduğunu fakat yağmur yağdığını söyledi. Napçaz-netçez derken bir baktım arabadayım Yeniçifliğe doğru yola çıkmışım bile. Yine bizim kovalı arkadaş arabanın tepesinde ben yine önümü göremiyorum yolda Neyseki gene sağ salim vardım avlağa. Baktım Gökhan Hocam' ın araba orda hemen yanaştım yanına. Hazırlandık falan 18.45 gibi oltaları indirdik suya. Rüzgar deli gibi esiyor bir yandan yağmur tam bir eziyet. 1 saat falan geçti 3 olta var suda tık yok. Hemen yemledik tekrar falan oltaları indirdik tekrar suya 10-15 dakka geçmedi oltalardan birinde hafifi bi kıpırtı oldu. Hemen dibine gittik. Orta halli bir vuruşu görünce tasmalamamız bir oldu. Sabah yağmurla başlayan şanssızlıklar devam ediyor. Sapı kırık olan oltaya geldi vuruş. Neyse ki güç bela geri çıka çıka aldık balığı kıyıya. Daha sonra da bir kaç vuruş aldık ama malesef tek balıkla sonlandırmak zorunda kaldık geceyi. Bunlarda fotolar: Kalın sağlıcakla...
Maşallah, tebrikler İbrahim hocam teşelli ikramiyesini almışsınız bu balıksız zamanlarda. Darısı levreğin başına
Tebrikler hocam Her zorluğu inatla yenmişsiniz. Şu minekopu merak ettim.Mobilden fotoğrafları görbilsem keşke RASTGELE
Tebrikler, böyle olsunda tek olsun ben razıyım valla Zor şartlarda güzel bir av olmuş, devamınıda dilerim
İbrahim hocam çok güzel betimlemişsiniz, balık pek iri değil o gece gördüğümüze nazaran ama neysehihi hihi Şaka bir yana tebrikler hocam nicelere ve daha irilerine rastgelsin(kim demiş bir şey yazmıyorum diyehihi )
Tebrikler balık çok güzel Bu arada kısa bir bilgi geçenlerde biryerlerde okumuştum bu şekilde yağmurdan dolayı arabanın silgeçlerinin yetişmediği ve görüşünüzün iyice düştüğü havalarda güneş gözlüğü kullanmak görüşü arttırıyormuş bilginiz olsun... Aynı şey karlı havalarda da geçerli...