Merhaba arkadaşlar, Ne zaman ne zaman,şu gün bu gün derken sonunda, en sonun da prensesleri kucakladım Saat 05 civarı deli gibi yağan bir yağmur eşliğin de ilk atışımı yaptım.Levrekten ümidimi kesmişken saat 07 civarı su yüzeyin de kaçışan kefaller sinyali verdi,hatta biri karaya attı kendini,bende denize geri attım büyük balık küçük balığı yer karaya kaçmak yok ardından ufak bir takım ve sistem değişikliğiyle ilk atışım da prenseslerden biri sahtemi şereflendirdi.saat 07-8:30 arası aşağıda ki güzelleri alabildim.Toplam olarak 1988 gram geldiler.O yağmurda ıslanmama değdi mi ? sanırım değdi.Gerçi yağmurluk vardı ama sersem etti yağmur.Sonuç olarak sabah sabah güzel bir sürpriz oldu. Balıklar 0.30 mm örgü misina ve daiwa sea bass MAİWASHİ sahteyle, klasik olmayan at-çek yöntemiyle kıyıdan alınmıştır. Hepinizi bol balıklı fakat yağmursuz avlar dilerim akadaşlar [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Ümitim tebrikler çok güzeller maşallah ya kaç gündür istanbulda millet bunları arıyor bakalım haftasonu bi aksilik olmassa bende tekneyle yoklıcam
Yolunu şaşırmış bunlar Tebrikler ümit.... ama dikkat yağmur felan karbon kamışlar çekmez çekmez çekiverir üzücü bir haber duymayalım.... sen yinede temkinli ol..
Hay Maşallah Kurudu İzmir Kurudu, tebrik ederim. Samsunda sahte fazla kullanılmaz, her seferinde kullanmaya niyet ediyorum ama ilk attığım yemliye balık gelince vaz geçiyorum. Vakit kaybetmemek için
Fotoğraflara bakmak için raporu biraz hızlı okudum..Allah var ya levrek arıyor gözlerim.. sonra bunları görünce lüfer işi gözlerimi de bozdu levrekleri lüfer görüyorum diye gülüyodum kendime Meğer harbiden lüfermiş bunlar ya.. tebrikler
tebrikler çok güzel ller allah nazardan saklasın prensesleri ya bunlar yolunu şaşırmış İstanbulda millet akın olmasını bekliyor. aksiine İzmirden görünüyorlar tebrikler