Bir akşam ailecek balığa gitmeye karar vermiştik.Hazılırlıklar tamamlandı ve 10 dk lık yolculuk sonucu avlak bölgemize ulaşmıştık ama bi terslik vardı sürekli fosh fosh sesleri oda ne liman yunus kaynıyor böle bişi dah önce hiç görmemiştik ama yinede kararlıydık oltaları suya kavuşturduk Oltada tık yok tabi haliyle ama bi his sanki yakalıcakmışız gibi hala orda duruyorduk hatta bi ara abimin dibinden bir yunus fosh ladı aradan 2 dk ya geçti ya geçmedi benim olta dibe doğru gidio bende o daha o zaman çok küçük olduğum içinde saramamıştım babam geldiğinde oltayı sarıyordu ki ben heyecandan elim ayağım titriyordu babam karagözleri çıkarınca o hanki an benim için paha biçilemez olmuştu ve avımız 2 balıkla son bulmuştu Onun anısına bi resminde vardı uzun süre aradıktan sonra onuda buldum
Şimdiden nostaljiye başlamışsın yeğen. Yok mu şöyle yakın tarihli güzel avlarından, görelim-bakalım 15'inde neymişsin?
Geleceğin afili balıkçısı.!!! neden gidemiyorsun bakalım. Okuldan ve derslerden mi vakit kalmıyor yoksa. Hep ders olmaz kedine ve hobilerine vakit ayır. Sevgiyle kal.
aynen kendimi bildim bileli elime en azından bi misine iğne olsa dair yine her türlü olta atma çabası içindeyim
Balığa gidemememin sebebi yoğunluk dışında ben istiyorum ama ya götüren olmuyor ya da gittiğimizdede İstanbul hali olta atmaya yer olmuyor O yüzden İstanbulda balık tutmaz çok az nasib oluyor
Hmmm sana gereken balık budy. Yani şu anlama geliyor kendi yaşlarında balık tutmayı seven bir iki arkadaş bulacaksın ondan sonrası gelir zaten. Soracağın bir şeyler de olursa sor.. bir sürü abin, amcan, deden var her türlü yardım ederiz zaten.
yürü be mert helalin var kardeşim avların daim olsun her gence nasip olmaz öle küçüklükten balıkçılık ne tesadüftürki bende sen gibiydim yakın zaman bi av raporu patlatda görsünler küçüklükten balıkçılığın nasıl oldugunu
Teşşekkürler Arkadaş ortamını bilirim yazlıkta öyleydi de İstanbulda yaşıtıma göre arkadaş bulmakta çok zor...
Teşekkürler Kısmetse bu hafta yazılılar bitiyor ve o arada bi kaçamak yaparım ve her daim raporları aktarırırım
aslanım mert kardeşim...dur daha nostalji için çok erken......inşallah şöyle yakın zamanda bir ava gidersin de harika balıklarla dolu bir rapor yazarsın bizlere...