Sabah 05.00 te Büyük kemiklideydik ben,Refik abi ve Mustafa abi. 3-4 yıldır kıyıdan yemli takım ile av yapmıyor tamamıyla kıyı avcılığını at-çek ile icra ediyordum.Bugün av felsefemi değiştirdim ve yemli takım suda iken hemen dibinden at-çek yapmaya devam ettim.Sahte olarak Clio Kaşık ve Ges kullanırken yemli takımda 505 iğne No:4 ve yem olarak balaban kullandık.İşte sonuç.Kalın sağlıcakla.
Tebrik ederim.Şu raporları görünce ne yapacağımı şaşırıyorum.Daha sezonu açamamış olmanın verdiği sıkıntıyı daha da artarak yaşıyorum.
Senmi benmi adaşım yaa..Vallahi kurtlar nah bukadar oldular nasıl dökecez nezaman dökecez daha belli değil..
Teşekkürler dostum,zaman su misali akıp geçiyor bol balıklı avların da yakındır inşallah kal sağlıcakla.
tebrikler turgay abi levrek ve melanurlar atçek çupra ve karagözler yemli takımla alındı sanırım berektli avlar
Tebrikler,saroz bereketi buna diyorlar herhalde.Balıklar harika,güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Selamlar,
Turgay abi "Balaban" nedir abi? a) Mamun b) Teke c) Sülünes d) Madya e) Karides f) Tuzlanmış Sardalya aklıma gelenler bunlar ama hangisi olduğunu çözemedim. Selamlar & Hayırlı Cumalar.