arkadaşlar yine burhaniye-ören'e gittim.ama yine tek bir vuruş gelmedi.sabır sabır da nereye kadar.saatlerce bekledikten sonra balık alamamak insanın canını sıkıyor.bu ara yem olarak tavuk göğsü kullanıyorum.0.25 beden 0.20 köstek çin malı makina kullanıyorum.aynı şekilde kamışımda 240 cm çin malı.
furkan burhaniye gibi yerdesin tavuk gosu ile ugrasıyorsun iskelenin orda balıkcının arkasında bir takımcı var git ordan once bir paket boru kurdu al buarada devamlı balıga gittiğini soyluyorsun ama nerden olta attıgını ve hangi takımı kullanıdıgından bahsetmiyorsun dogru noktadan dogru takımla burhaniyeden balık almaman biraz zor kardesim sen once yaptıgın işi detaylı bi şekilde anlatırsan yardımcı olabiliriz
bizde çooook boş gittik geldik,ki halada boş gidip geldiğimiz oluyor sık sık..işin zevki zaten burda her gittiğinde dolu gelsen ne hevesin kalır ne isteğin.ileriki avların için şimdiden rastgele.
Furkan bak yeğenim geçen sefer açtığın konuyada cevap yazmıştım gene yazıyorum Burahaniye ören kumsalında bu mevsimde gündüz balık yakalayabilmen deveye hendek atlatmaktan daha zor hemde tavuk göğsüyle. Yeğenim o dediğin yerlerden balık gece çıkar sabahlarıda iskele üzerinden zargana çıkar kullandığın kamışın veya makinanın hiç bir önemi yok istersen 20 metrelik el oltası ilede güzel balıklar yakalayabilirisin ama yem olarak mamun veya boru kurdu kullanman avada akşam çıkman gerekiyor
Tamam denemesine denesin ama orda gündüz balık yakalayamazki çocuğa boşa gaz vermeyin hiç yoktan balıkçılıktan soğuyacak