Yine Bursa'dan

Konu, 'Tanışalım' kısmında zekayikotan tarafından paylaşıldı.

1. zekayikotan

zekayikotan Zekayi

Merhaba, 31 yaşındayım. İsmim Zekayi. Kamu'da Mühendisim. Kendimi bildim bileli balık avlarım, çok iyi olduğumu söyleyemem, ama yeni de değilim. Bursa'da görev yapıyorum şuan ve bu çevrede avlanıyorum. Bazen ailemin yanına gittiğimde Antalya'da avlanıyorum. Aslında yakalamaktan en çok keyif aldığım balık alabalık. Gerek yaşadığı doğa harikası ortamlar itibari ile (Dağ, çam ağaçları, temiz hava, temiz ve buz gibi su, su sesi...) gerekse mücadeleci, zeki bir balık olması itibari ile alabalık avlamayı çok seviyorum.

Alabalık avlamak kadar olmasa da denizde avlanmayı da seviyorum. Mırmır, Melanur, Sargoz...

Tanışmak dileğiyle, saygılar...

2. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Zekayi Kardeş merhaba.Keyifli paylaşımlar dilerim.20-25 senedir olta balıkçılığı yapmaktayım.Ben de denizde avlanmayı daha çok seviyorum.Kafanıza takılan birşeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Ben herzaman paylaşılan bilgilerin faydalı olacağını savunmuşumdur.Herzaman çekinmeden özel mesaj gönderebilirsiniz.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

3. özgür14

özgür14 özgür

Favori Kamış:
    lineaeffe s-cruve spiral carbon
    En İyi Avı:
    sazan-9,5kg ve 38.5 cm mercan ( doğal alabalık)
    Kardeşim dağ alası baba ocağın olan şiranda güzel olur:) Ama benim memleketim yani boluda daha bir güzel olur:) Bakalım hatırlayabilecekmisin beni:)

4. zekayikotan

zekayikotan Zekayi

Vay güzel kardeşim Özgür, hatırlamaz mıyım. Geçtiğimiz günlerde seni aramak istedim. Ancak telefon numaranın olmadığını fark ettim. Arada kazalar oluyor, rehberdeki kayıtlar silinebiliyor. Facebookta baktım bulamadım. Dünya çok küçük, yüce Rabbim karşılaştırıyor işte. Özelden numaranı atar isen görüşmek isterim. Zira artık Bolu'ya yakınım. Bolu'da akrabam da var. Bir vesile ile görüşürüz.

Ercan bey bu arada sizlere de teşekkür ederim.