Selam arkadaşlar, İzmir-Foça'dan 22.12.2013 pazar günkü tekne avımı paylaşmak istiyorum. Yem sardalya ve mamun. Yakalanan 3 adet yarımşar kiloluk ahtapot ait olduğu yere iade edildi. Hoşçakalın.
Teşekkür ederim. Takım küçültsek kova dolusu izmarit gelecekti. İzmaritten ve gopezden sıyrılıp idk koca-koca yemlerle anca bunları alabildim. 6 çupra, 1 dülger ve 1 mercan daha aldık.
Merhaba Çağrı, Çipura akını ne yazık ki bitti gibi. Özellikle kasım ayı verimliydi. Yerli çipuralarla baş başa kadık. Bundan sonraki avlar benzer geçer, mercan da seyreldi ama sargozdan umutluyum. Sonraki avların için bol şanslar... Bu dönemde iyi av tebrik ederim. Sevgilerimle.
Selam 1 Numara iğne veya zoka ile avlanmayı severim. http://www.balikmarketim.com/images/products/00/90/23/9023_buyuk.jpg Taze sardalyayı 3e bölüp te takıyorum.
Balık popülasyonunu korumak amaçlı az ve öz avlanmak en iyisidir. sonuçta bizden sonraki nesillere bomboş bir deniz bırakmak istemeyiz hiçbirimiz. bu yüzden tebrik ederim sizi. merak ettiğim zokalı iğneye 3 e böldüğünüz sardalyanın hepsini mi takıyorsunuz yoksa bir parça mı ? keyifli avlar dilerim...
Aslında avımda hedef balık çupra idi. :thumb: Zoka ve sardalya kullanmama rağmen kendi kaşınan ve sardalyayı kurcalarken avlanan karagözler de iğneye takılabiliyor. hooked