2 gün önce pazar günü saat 10:30 civarı alanyada birinci tünelin karşısından kayalıklardan indimm .Güneş tepede acayip yakıyor ama herşeye rağmen malzemeleri çıkarıp salladım oltayı..bekle allah bekle tık yok.aradan 4 saat gectı ama bırakın balığı tek bir vuruş bile alamadım.. Ne yapacağım artık beynim durdu.Bu alanyada balık yok arkadaşlar...Bu şehri terk edicem sonunda... herkese rastgele
ustam denemediğim saat mi kaldı sen bana sor..gece çıktım sabahladım-sabahın köründe çıktım,akşam üstü çıktım..çıktım da çıktım..ama anladım burda balık yok...güzel balık alanlar yok mu-var tabiki ==-çoğu gece avına gidiyor kıyıdan ama ne kısmetse bana hiç denk gelmez...
o zaman takımlarında bir sorun var demek ki.. misinalarını biraz daha ince ve kaliteli yap,yem değiştir.. başkaları tutuyorsa sen de tutarsın dert etme
hocam takımlarımda bi sorun yok herşey tastamam-yemlerim de sağlam herşey tamam yani..herşey olması gerektiği gibi ...
3 hafta önce alanyanın konaklı bölgesinde tatildeydim. Konaklının oteller bolgesinde bir sahil var. O sahilden İspari, karagöz, sargoz bolca alınıyordu. Gerçi vatandaşlar küçük büyük ayırt etmeden kovalara atıyorlardı ama buyuklerde vardı özellikle akşam üztü buyukler daha çok geliyordu.
demekki şanslılarmış...bana çok uzak .aracım olsa zaten giderim artık kışı bekleyeceğiz mecbur..yada gece avı sabahlamak lazım...
alanya tarafında manavgat bölgesin den daha çok balık var,oraların kıyıları derin büyük balıklar kıyıya kadar yanaşıyor,ben kamışla uzak mesafe atıyorum,yem taze sülünez,orda çektiğim her balık başka tiplerde idi,boylarıda hatırı sayılır,avuç içini doldurmayan balığı aynen iade ederim orda,hedef büyük balık,