yine ıldır hep ıldır

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mehmetozbodur tarafından paylaşıldı.

1. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    bu raporu yazıp yazmama konusunda karasız kaldım serdarın lambukaların yanında bizimkiler hamsi gibi kalıcak ama yine de yazayım dedim.

hava raporları pazar sabahı saat 06:00 ya kadar yanılmamış ve fırtına devam ediyordu. ersin(VONALI) ve ben yine de yılmadık ve sabah 04:00 de kalkıp yemleri alıp doğru ıldıra. yolda giderken dalgaların nerdeyse yola kadar geldiğini görmek bizi bayağı sarsmıştı. en kötü kuytu bir kıyı bulup şansımızı deneyecektik. ya nasip diyerek devam ettik. avlağa vardığımız da hava gayet sakindi biraz esinti vardı ama yinede güzeldi. kimseler yoktu herzaman arabayı bırakacak yer bulamaz ken sadece iki araba vardı. diğerleride kıyıdan tutuyorlardı. neyse hemen botu hazırlamaya başladık ve sonra açıldık. başladık nasiplerimizi toplamaya. bunlar da resimler...

burası avlak yerimiz. hava gayet güzeldi. sanki birkaç saat önce ortalığı yıkan fırtınalar gitmiş yerini bahar havasına bırakmıştı.

ilk çupra yine ersinden geldi. ya bu adamdan önce balık tutamıcaz anlaşılan...

buda benim ki....

bu balon balığı bunu ilk site de görmüştüm ve bu hafta bizzat tanıştık ersin yakaladı ben poz verdim nedense...
    bunu akdenizliler çok iyi tanır:D

bunlarda toplu hatıra fotoları
    saatler çok çabuk ilerlemiş ve dönüş yolculuğu başlamıştı. alla bereket versin deyip düşüyoruz yollara bunlar da ıldırın görülmeye değer birkaç fotosu...

yem olarak mamun ve sülünez kullandık. tavuk göğsü de denedik fakat pek sevmediler. gerçi sonradan öğrendim hindiymiş ama fark etmez herhalde çok güzel bir günün ardından en az balık avı kadar huzur veren birşey daha var o da yaşadıklarını paylaşmaktır. bende elimden geldiği kadar bunu yapmaya çalışıyorum umarım beğenirsiniz.

hepinize sevgiler.....

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Sadece fotoğraflara baktım şu anda ve büyülendim.

Manzara bu kadar güzelmi olur.?

Balıklar ve av hakkında yorumlarımı birazdan yazacağım.

Selamlar.

3. istavrit

istavrit Boğaç

tebrikler...paylaşım için teşekkürler

4. serdargoller

serdargoller serdar

Favori Kamış:
    olta sırtı
    En İyi Avı:
    baraküda 6.5kg
    güzel av tebrikler.

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Mehmet im;

Yakalanan balıkların inan ki büyük olması küçük olmasının ya da Lambuka Mercan Çipura olmasının hiç bir önemi yok benim gözümde. Önemli olan burada resimlerini yayınlamakta değil.

Önemli olan ne biliyormusun, bu aşkın, bu sevginin, dayanılmaz hazzı, dayanılmaz mutluluğu. Dosatları da bu fotoğraflarla bi nebze olsun o anlara götürebilmek. Fırtına, yağmur, çamur demeden bu aşk uğruna yollara düşmemiz.
    Biz doğayı seviyoruz, ve doğanın bize sunduğu nimetlerden doğru şekilde, bilinçli birer birey olarak faydalanıyoruz.

Umarım herkes bilinçli bir birey olarak kullanmayı öğrenir. Öğrenir ki çocuklarımız da, torunlarımız da, bu aşkı doyasıya yaşar....

Avınız harika olmuş. İnşallah gönlünüze göre daha nice avlara kardeşim....

6. cutloose

cutloose

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    levrek 2 kilo
    ben de çeşmeye bayılırım..daha çok alaçatı da kıyıdan ya da botla çıkarım ava...darısı başımıza..gerçi bu sezon için artık geç ama neyse...güzel bir hava yakalarız elbet)))

7. waffen

waffen

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer 475 gr
    Manzara güzel, balıklar güzel
    Ne diyelim tebrikler:)

8. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Mehmet Abi süpersin yaa!!!:D :D

Valla macera çok gusel olmuş..balık da var...Avcıperdecinin de lambukasız günü olacaktır elbet!!:D

9. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    sağol teşekkürler... bekliyorum yorumlarını daha sonra yapıcam derken umarım iyi şeyler yazıcan:D

sağol boğaç abi kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz...

teşekkürler serdar abicim...

teşekkürler burak. çeşme hakikatten güzel yerdir ben de çok severim. daha sezonun geçtiği falan yok. çupra zamanı daha devam eder merak etme. darısı seninde başına....
    çok teşekkür ederim. doğanın güzelliği zaten bizleri balıkçı yapıyor ya zaten...

10. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    valla nediyeyim serdar çok doğru söyledin. bu doğayı ve bu sevgiyi çocuklarımıza ve yarınlarımıza iletmemiz gerekli. çupra mercan bahane lambuka şahane:D ama yine de büyük balık büyük balıktır kanki...

sağol ufukcum darısı hatta daha iyisi senin olsun. serdarı ben lambukasız yakalarım elbet:D onun yüzünden biz tutamadan tekrar yasaklanacak bu balık:D

11. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    güzel av olmuş tebrikler

12. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Ne zaman sirkülerde yasak başlayacak o zaman Lambukasız günüm olacak;):mad: :D :D :D

13. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    Tebrikler her şey çok güzel olmuş elinize sağlık:)

14. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Sevgili Mehmet, havaya ona buna aldırış etmeyen balıkçılardansınız sizde anlaşıldı..:) Ersin'i ve seni kutlarım, şansınız bol olsun..:)

15. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Bu arada konuyu Fotograflar ana başlığında yer alan Deniz av raporları başlığına taşıyorum bilginiz olsun..;)

16. hüseyin.kirez

hüseyin.kirez hüseyin

Favori Kamış:
    karbon kamış. banax sx 3000 makara
    En İyi Avı:
    400 gr sazan
    resimler çok güzel. balık tuttun resimlerdeki yüzündeki gülüş herşeyi söylüyor.bol ve bilinçli avlar

17. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    Mehmet; Hafta sonunu güzel geçirenlerdensin kardeşim. Mükemmel doğa, zaten ıldırı başlı başına bir güzellik. Eeee balıkta var,daha ne olsun bir balıkçı ancak böyle bir ortam ve av ister onuda yapmışsınız :) .
    Fotolarada bittim, Avlaklarınız balıksız, oltalarınız boş kalmasın :rolleyes: ;) ..

18. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Havayı çok güzel yakalamışsınız. Avlarınız bereketli ve daim olsun...

sevgiler

19. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    mehmet doğa bi harika balıklarda öyle mis gibi bi hafta sonu geçirmişsiniz daha ne olsun:) ellerinize sağlık tebrikler:)

20. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    mehmet tebrik ederim gayet güzel ve çeşitli bir av olmuş. Paylaşım içinde teşekkürler...