Biliyorum artık sıktı raporlarım ama son 3 gündür balığa çıkmak büyük zevk veriyor. Galiba buda son raporum olucak, cumartesi organizasyona gideceğim bir dahada lüfer akını boğaza gelmeden çıkmam balığa. Yine sabah 7:30 gibi kalktım oltamı her zamanki gibi sahurdan hazırlamıştım ve koyuldum yola. saat 8:30 sarayburnunda at çeklere başladım içimden eğer balık yoksa hemen karaköye doğru yola çıkıcağım diyordum. Lakin 2 gün önceki istavritler yine dönmüş sarayburnuna tek tek atlıyorlar oltama. Bir kaç silikon denemesinden sonra en iyi silikonu ayarladım ve saat 2 ye kadar 3 kg. yakın istavrit aldım. Sonra arkamdan birisi bana seslendi balıkavı.net forumundan deilmisin sen, ismin ibrahim deil mi diye, evet dedim, bende siteden saruhan, adım vedat dedi, tanıştık arkadaşla biraz sohpet ettik ve bir hatıra fotoğrafı çekildik. DAha sonrasında Önümde çaçaların dalgalar üstünde sörf yaptığını görünce; acaba palamut veya lüfer buralara uğramışmıdır bu küçüklerin peşinden diye kafama takıldı. Çıkardım spin oltamı ve bir kaç rapala denemesi yaptım, ama bir şey olmadı. Daha sonra oltamı toparlayıp evin yolunu tuttum ve her zamanki gibi eve dönerken birde karaköye bakiyim dedim. Köprüde dün aldığım sardalyalardan eser yokdu. Su çamur gibi olmuştu, haliyle balıkda yokdu galatada. NOT: BAlık avlamaya merak saldığımdan beri Deniz atı, çorap, yengeç, ıstakozdan sonra yine ilginç bir şey tuttum, midye
Abi harbiden senin raporlarında çok olmaya başladı hergün balık hergün balık.Şaka bi yana çok zevkli avlar geçiriyorsunuz tahminimce nice avlara inşallah.Bu güzelleri forumumuzdan eksik etmeyin.Saygılar
Av güzel bende oltayla 2 kere 15 li yapışık midye yakalamıştım birdekere 2 el kadar geldi dev gübü bişeydi 2 elimi toplasam anca eder.
43 tane Allah bereket versin, kıraçada güzel olur hani afiyetle ye kardeşim, 40 tanesi ortalama 1 kilo gelir, oda yeter
resim çekmek için balıkları kayaların üzerine dizdiğinde birden kedi istilasına uğrarsan şaşırma güzel av olmuş,tebrik ederim
Kedilerin kafasına koydum odunu diyeceğim bu seferde yanlış anlaşılacak. Kedilere haraç vermiyorum artık gelmiyorlar yanıma.
orda 1 kediye balık vermen bütün kovayı teslim etmen demek Ordaki kedilerin uyu pis ama nazif abi haklarından geliyor ...