Değerli arkadaşlar sizlere yine bir 17.09.2012 akşamı yaptığımız at çek ve yemli için gittiğimiz avda yine aynı yer aynı takım ve aynı gün(geçen yakaladığım baracudada pazartesi aldım) bir baracuda daha aldık. BU sefer dayım geldiydi ankaradan bende plan yapıyordum gelsin bide beraber gidelim hem yemli hemde at çek yaparız amaç. Saat 6 buçukta meradaydık yine aynı yer harringto park önü konyaaltı sahili. başladık ben biraz denedim at çek sonra dayım aldı biraz denedi derken değişikli olarak at çek yapıyorduk. Saat oldu 7:00 civarı dayım at .çek yapıyor dayı devam et tam iyi saatler dedim oda devam ediyor bende yemliye devam. Saat oldu 7 buçıuk dayımı izliyordum baktım bir ağırlık var ama herhalde kıyıdaki dalgalar çekiyor sahteyi ağırlık veriyor diye konuşuyorduki dayım bi bakalım derken baktımki dalga yükselince gördüm baracuda sahteye binmiş dayı çek çek almışsın dedimki baktım baracuda çektik kenara baktım 30 cm boyu var dayı dedim bence aldığımıza deymez bırakalım geri dedim oda yiğenine yedirmek(Teyzemin yeni çocuğu olduydu) istiyordu ama küçük bir beli var hayvanın pek et çıkmaz aldığına değmez gel bırakalım dedim iki foto hadi güle güle dedik. sonra 11 e akadar akşam devam at çek arada yemli ama balık çekemeyinca döndük. av saat:6:30-11:00 ay yeri: harrington park önü konyaaltı sahil ay günü tarih: 17 eylül kamış: spro flashback spin 5-25gr atarlı 2.10m makine: daiwa sweepfire 4000ab misina:0.25 remixon mono misina sahte: ryobi trappers 10.8cm 12 gr sardalya sahte altı kırmızı(tek sahte götürmüyorum yedeklerde var tabiki yanımda ) bu yeni takımımında 2.baracudası 5-6ay önce toplamıştım bu takımı makine-kamışı Daha irileri sizlerin olsun. resimler. http://b1209.hizliresim.com/11/l/d53c4.jpg http://b1209.hizliresim.com/11/l/d53bv.jpg http://b1209.hizliresim.com/11/l/d5395.jpg
Değerli arkadaşlar sizlere yine bir 17.09.2012 akşamı yaptığımız at çek ve yemli için gittiğimiz avda yine aynı yer aynı takım ve aynı gün(geçen yakaladığım baracudayıda pazartesi aldım) bir baracuda daha aldık
rastgele kardesım cok güzel başlangıc yapmıssın bızım rekor 72 cm bu boydakiler zaten direk atlar bilemiyorlar fazla sahteyi misinayı ac hayvan avlanıyım diyor av oluyor rastgele konyaaltında suyun aktıgı su agızlarında daha cok olur bizde palamuttan geldık gene gidicez yorgun yorgun sıcakta at cek yaparım bende aksam üstü insallah gelir...
teşekkürler benimde rekor 60 cm sea life önünden aldım bu 4.baracuda sayılır Palamut alıyoruz diyince sabahmı alıyorsunuz yoksa gündüzmü? merak ettim oluyormu konyaaltı kıyıda?
Birader öncelikle bu güzel av ve rapor için tebriklerimi sunarım. Ben barakuda yakaladığım zaman, kayanın üzerine bırakırım ki patırdasın. Tüm pulunu 3 dakikada kayanın zeminine döker garibim. Yirmi dakikaya da ölür. Ölürken titreme gelir. Son bir titreme. (O titreme geldikten sonra bilmiyorum suya atsan yaşamasına bir daha ihtimal var mıdır, herhalde yoktur, bu ayrı bir tartışma konusudur tüh konu dağıldı) yararım karnını. Pulu zaten kendi kendine temizlenmiştir. Yalnız buradaki en önemli tecrübe, kayalıktan avlanırken ayağının kaymaması mevzusu var. Normalde atçek yaptığın yer kaymıyordur. Fakat turnayı tuttuktan sonra pulunu atsın diye koyduğun kayanın üzeri 50-70 cm bir turnanın pulları ile kaplandığında, o kaya çok kaygan olur. Hem hayvanın hayatı pulu kalmadığı için tehlikeye girer, hem de senin hayatın Allah korusun. Mutlu avlar sevgili avdaşım. Ayrıca, sana ressim.net sitesini tavsiye ederim. Forum Code kısmını yapıştırırsın. Direk burada gösterir tıklamaya gerek kalmaz. Belki de daha iyisi de vardır bilemiyom ben bunu kullanıyorum
cok tesekkurler bilgileriniz icin tuttugumda zaten zamn kaybetmeden kucukse hemen suya iade ediyorum zaten suana kadar tuttuklarima gore audan cikinca fazla cirpinmiyorlar bir ikidakiya oluyorlar.O yuzden dediginiz gibi cabuk olmeleri ondan olabilir.50 cm altini alikoymuyorum.