Arkadaşlar bugün sabah yatayım keyfime bakayım dedim. gece rüyama aksakallı dede gelip olum ozan sen kendini düşünürsün ama balıkavı net te onca arkadaş kimbilir kaç zamandır balığa gidemeyen bir sürü insan sabah bilgisayarlarını açarken Ozan bugün ne yaptı diye merak etmezmi dedi . memlekette en çok sevilen ve sözü dinlenen dedeyi kırmamamak için bende dediğini yaptım. sabah babam annem arkadaşım ve ben dörtlüsü olarak denize gittik. birkaç ufak balık yakalayıp oltalara takıp suya gönderdik ve birkaç dakika içinde ilk balıklar oltadaydı. bugünüde 70-85 cm arası (çoğu 70-75cm) 10 zarganayla tamamladık. güneşi arkama alınca yakışıklı çıkmışım maaşallah
ozan bey çok güzel av olmuş tebrikler.benimde çok sevdiğim bi av zargana.size sormak istediğim;en iyi hangi aylarda olur ve ve belli bi saat gerekirmi avı için,bi de şamandıradan sonra kösteği nekadar uzun tutalım ideali nedir.ben çünkü her avımda yalnızca bi tane tutmayı başarabildim.biraz püf noktası verebilirseniz sevinirim kolay gelsin ...güzel günler.
Ben de sabah kalkar kalkmaz, Ozan bize nasıl bir rapor yayınlayacak diye merak ettim Bir baktım süper zarganalar ve hayal kırıklığına uğramadım Sağol Ozan, var ol Ozan Bu site yaptıklarını unutmayacaktır, fedakar kardeşim benim Emeğinize sağlık
toptan sonraki bölüm atabileceğiniz en uzun halinde olsun. balık kese kese kısaltıyor. burda haziran ayında canlı yemle sabah erken avlıyorum.bide ince misina en çok 0.22 kullanıyorum ben
hergün yaratıcı olamıyorum. ilham perisi bu sabah yoktu. ama bunu çözmek için rapor başlığı belirleme ekibi kurmayı düşünüyorum. eee her gün bir başlık bul zor oluyo
çoklukla yağda kızartma yaparız. bazen gaza gelirsek mangal. ama bi teknik varsa hemen söyle telef olmasın yavrucaklar.
hımmm benim balıkçılıkla bi problemim yok ama sanırım forumculukla çok abi. 1.N zargana yakaladım 2. K ben yakaladım bukadar benim raporlar
Koordinatlara gelince benim olduğum resmin üst taraflarında vardı. sabah uğraşmayayım diye paintte sildim
hızlı öğrenirim. ancak bu sabahta mee mee seslerinden epey bi zargana rahatsız oldu ayrıca balonların kıyıda terör estirdiğinide gördüm