İyi geceler arkadaşlar. Hava çok soğuk olsada aldırış etmedim,sabah sabah attım kendimi tekneye Biraz içerde yemek yedim, sağ solda çekmeceleri karıştırdım, poşetlere baktım acaba üstüme giymeye birşeyler bulabilirmiyim diye.. Üşüdüm ama nasibime düşenide almış oldum. Her tutuşumda, içim ısındı diyebilirim O kadar zevkliydiki, hem kafa dağıtmak hemde rahatlamak adına gitmiştim. Elim boş dönmedim. Termostan sıcacık çay içtim, ohh miss gibiydi valla
Soğuk havaların azimli olta balıkçısı Çağatay kardeş merhaba.41 kere maşaallah.Allah nazardan saklasın.43 adet dişli'yi görünce insanın adeta ağzı sulanıyor.Tablo maşaallah şahane.Hatta resme baktıkça insanın negatif enerjisi gidiyor , yerine pozitif bir enerji geliyor.Olta balıkçılığı , antidepresan gibi , kafa dağıtmak ve rahatlamak için birebir geliyor.Çağatay kardeş , eğer uygun görürsen senden bir ricam olacak.Kullanmış olduğun oltanın detayını (iğne'nin marka , model , ref. no , iğne no misinanın marka ve kalınlığını vs.) gönderirsen çok çok memnun olurum.Paylaşılan bilgiler dalında olmuş meyva gibi tatlı ve faydalıdır.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Soğuk havaların azimli olta balıkçısı Çağatay kardeş'e kucak dolusu selamlar.Herşey gönlünce olsun inşaallah.Hoşçakal , şen kal.ERCAN 1977 BURSA
balık olduktan sonra kıyı tekne farketmez avlanılır, yeterki balık olsun rastgele kardeşim çok güzeller
Bravo kardeşim balıkçı dediğin böyle olur yağmur çamur demiycek kafasına koydumu gidecek gerisi geliyor Allah'ın izniyle ellerine sağlık afiyet olsun kardeşim
fıtrtınada iyi cesaret Pazar gecesi benim yeniciftlikteki tekne fırtınadan ipini koparıp kıyıya savrulmus. Allahtan cok buyuk hasar yok. Sen de bu bu balıkları tutmussun tebrik ederim..
Güzel av olmuş, da... Kimsenin hevesini kırmak istemem ama, hem "Çocuklarımız ileride balık ne diye soracaklar balık kalmayacak" diyoruz hemde kişi başı 40 küsür balık tutuyoruz.. ben bu işten hiç birşey anlamıyorum.
Değerli yorumların için çok teşekkür ederim abicim. İnan yorumunu okurken tekrar tekrar okudum. Çok güzel yazmışsın. Bu tür teknik donanımlar hakkında pek fazla bilgim yok, bilgim olmadığı içinde bilgi aktaramayacağım Bir balıkçı abimden, yaşı hatırı sayılır derecede olgun.. Özel el yapımı çapari yaptırdım. Biraz tuzluya mal oldu sadece. başka bir şey kullanmadım. Dilerim sizinde bu günlerde balığa çıkma hevesiniz olur Teşekkürler sağolun. Özel el yapımı çapari ile. Tekneden yaklaşık 75 80 mt. derinlikte. Teşekkürler darısı sizin başınıza. İnşallah böyle devam ederde abicim Teşekkür ederim abicim. Nasip olurda inşallah bir gün balığa çıkarız o tekneyle Teşekkürler abicim. Sayın abim, serçe parmağını geçmeyecek 60 70 tane tutmama rağmen hepsini denize saldım. 5 kişilik bir ailede yaşadığımı, ve ayda 1 ava gittiğimi düşünürsen, günde düşen balık hatırı sayılır miktarda bile değil. Uyarını dikkate alacağım teşekkür ederim değerli yorumun için.
Çağatay kardeşimle konuştuk, zaten ayda yılda bir avlanıyor, benim sözüm ona değil, hergün bu kadar av yapanlara... bu eleştiriyide doğa için yaptığımı lütfen kimse gözardı etmesin..
Çağatay tebrik ederim çok güzel yakışıklılar almışsın. Fotoğrafa ilk bakışta bana da biraz fazla gibi geldi ama açıklaman gayet net olmuş. Devamını dilerim...
Katiliyorum.Bidahaki avlarinizda bunu goz onunde bulundurursaniz daha iyi olur kanaatindeyim.Yanlis anlamayin bu yapici bir elestiridir.Rastgele