selam ben Hasan Yılmaz bu sitenin yeni üyelerindenim bende balık tutmaya çok meraklı biriyim. gerçi pek tutabildiğim söylenemez ama neyse, bizim yalovaya bağlı esenköy beldesinde bir yazlığımız var orda balık tutmaya merak salmıştım küçük yaşlardan beri, ilk deneyimim sandal kiralayarak küçük bir kamışla 2 kilo kadar mezgit tutmak oldu. okadar çok balık geliyoduki oltaya sonunda sıkıldım ve bıraktım tutmayı. ondan sonra denize birkaç defa daha açıldım arkadaşlarımla fakat hemen hiçbirimiz balık tutmaktan anlamadığı için pek başarılı olmadı girişimlerimiz. ben öncelikle tekneyle (yani sandalla) balık avlamak için ne gibi takımlara ihtiyaç olduğunu ve nelere dikkat etmemiz gerektiğini soracam bide izin verirseniz bir sorum daha olacak konuyla tam alakalı olmayan, kıyıdan balık tutmak istiyorum artık (sandal kiralamak baya masraflı oluyoda) bununla ilgili kısaca bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
Aramıza hoşgeldiniz konunuzu buraya Tanışalım bölümüne taşıdım. Bilen arkadaşlar sorularınıza yanıt vericektir. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Hasancım öncelikle aramıza hoş geldin. Kıyıdan avcılık benimde rağbet ettiğim bir şekildir.Arkadaş grubumla genelde mırmır,zargana,iskorpit vs avlamak için kıyı avcılığı yapıyorum.Birde gecelediğimiz için kamp kurma,mangal,muhabbet vs. imkanım oluyor.Kullanılacak takım vs. gibi bilgiler sitemizde mevcut.Sana tavsiye ederim ki yakın bir tarih içinde inşallah 2. Bursa organizasyonumuzu gerçekleştireceğiz orada tanışacağın arkadaşlar ile daha sonra aralarında yapacakları kıyıdan avlara katılabilirsin.Yaza Türkiye geneli organizasyonumuz olacak.İşte bu orglar muhabbetle birlikte bilgi paylaşımının yapıldığı yerlerdir.Sitede arayıp bulamadığın bir konu olduğunda mesajla ulaştığında gerek sitede içinde gerekse özelde tüm arkadaşlarım sana fazlası ile yardımcı olur.Rast gele
aramıza hosgeldın abı bende ömer yasım 17 cok ıyı balık tutarım ve sıtenın hayranyıım yazın organızasyonlara katılacagım saygılarımla:d
merhaba merhaba ben fatih.. bende aranıza yeni katıldım.. antalyada yaşıyor ve balık tutmayı seviyorum fakat şu sıralar bu merakımı tatmin edici bir biçimde giderdiğimi söyleyemem.. en azından sizin organizasyonlarınızı buradan da olsa takip etmekten büyük keyif alıyor, keyif almaklada kalmıyor birçok konuda da bilgi sahibi oluyorum.. herkese mutlu huzurlu günler