19,24 TL Sinking (Batan)seri, 30mm boy, 2,5gr ağırlık, 1 mt dalma derinliği Bu modelimiz, balık hareket halinde olmasa bile hareket etmeye devam eden bir kuyruk sistemine sahiptir. İtina ile oluşturulmuş olan dış yüzey renkleri ve gerçeğinden daha büyük olan gözleri ile balık bir yandan diğer yana hareket kabiliyetini arttırır. Bu modelimiz 3 feet (90 cm ) derinliğine kadar dalabilir ve hem düzenli çekme, hem de çekip bırakma tekniklerinde çok etkilidir. Arkadaşlar bu sahteyi sipariş verdim kullanan var mı aranızda? Yorumlarınızı bekliyorum.
Kefal için mi diye sormayacağım, elbetteki favori balık kefaldi. Bu sahteleri sevgili Vedat Üstadımızın kasna avı ile ilgili paylaşımlarında önerdiğini biliyorum. Ancak renk konusundaki tavsiyesini hatırlayamadım. Yarın bir faaliyet var mı? .
Evet Nuri Abim kefal için. Bu hafta çok kamış sipariş verdim her seferinde stokta yok denildi ve geri iade ettiler paramı. Bugün yine Shimano için sipariş verdim o yabancı ülkede bile yokmuş şuanda. İthal edilemiyor. Lineaeffe Rapid Spin 195 0-10 gr aldım. Yarın kargolancak. Pazartesi elime ulaşır. Perşembe günü faaliyet var Umarım nasip bol olur ve bol fotolarla size sunarım
İyi hayırlı olsun. Güzel kefal avlarında, gönlünce kullanırsın inşallah. Bir-iki gün içerisinde de sahteyle ilgili yorumları aldın mı, kim tutar seni. Bekliyoruz abicim, şimdiden rastgelsin diyelim, kotdo-kotdo kefallere.
sahte ile kefal avlamak ayakla corba icmekten daha zordur.mesela şeytan oltası ile iskeleden yada liman iclerinde once yemleme yap sonra balık leşiyle avlanırsan 2 saat icinde 20 cıvarında kefal yakalıyabilirsin. bu benim ortalamam daha fazlada azda olabilir ama kefalide hiç sevmem çok canımız sıkılırsa bu avı yaparız..
Sanırım yanlış anladınız ben TATLISU KEFALİ için aldım bu sahteyi Vedat Ustanın konusunda görmüştüm adını.
mustafa kardeşim en doğru seçim ,kesinlikle iş yapıyor , yakalamaktan bıkarsın bir süre sonra. bendede aynısından var resmi http://i1003.hizliresim.com/2010/3/25/20.jpg
Bu sahte en zor zamanlarda bile Kasnayı alır.Ancak irilerinde tamamen yutar,çıkarmak zorlaşır balığıda hırpalar.Yakala bırak yöntyemine uygun değildir.Ayrıca iğneleri bazı hallerde açılabilir.
aksiyonu nasıl veriyorsunuz? Avlandığınız yerin derinliği kaç m/cm ? Vedat Abi bunun aksiyonu nasıl oluyor? Taşlık alanda olmaz dimi