herkese mehaba foruma henüz yeni kayıt oldum. yo zuri cyristal minnow suspending 90 mm sahte yem hakkında bilgi sahibi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.Ayrıca internetten birçok yerde aramama rağmen bu modeli bulamadım bulmam konusunda da yardım ederseniz sevinirim.
bülent bey aramıza hoş geldiniz, bahsi geçen ürün hakkında forumumuzda muhtelif kereler bilgi paylaşımı yapıldı. forumda detaylı arama yaptığınız noktada bu sahte ile ilgili çok detaylı bilgiye ulaşacaksınız. keyifli paylaşımlar dilerim,
Bülent bey merhaba Sitede yaptığım arama sonucunda bu linke ulaştım. Crystal Minnow Seçimi http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=17594&highlight=cyristal+minnow+suspending Selamlar.
Ayrıca bende gümüş renkli olandan 1 adet mevcut. Gagasını kestim ,Sezonda , Levrek'de kullanıyorum. Çok memnunum.
Bu model, benzersiz görüntüsü hareket ve cazibesi ile yüzen ve batan modellerin devamıdır. Bu model 2 - 3 feet (60 - 90 cm) su altına çılgınca yüzerek iner, siz çekmediğiniz sürece orada kalır. Bir çok olta avcısının dediğine göre bir çok balık yem uygun derinlikte beklerken saldırıya geçmektedir. Aerodinamik yapısı ve mükemmel holografik rengi ile az ışıkta dahi parlar. Avcıdan kaçan tam bir gerçek balık taklitidir. Suda asılı kalabilen bu model, hem çekip bırakma, hem hızlı veya yavaş düzenli, aynı hızda çekme, hem de ani çekip bırakma metodlarında kullanılır. Gerçek balık gibi 2 yana yalpalanması ve parlak rengi ile çekiciliği sayesinde, hiçbir balık tarafından reddedilemez. Hem hareket halinde hem de istediğiniz derinlikte mükemmel bir avcı olarak çalışan bir takımdır.
teşekkür ederim ilginize.nerden temin edebilirim acaba o konuda bi bilgi verirseniz interneti talan ettim hiçbir yerde yok.
. Evet Ersin aynen böyle. Benden güzel anlatmışsın vallahi , sağolasın. Gaga olmayınca çok derine de kaçmıyor bu arada
. Bi bakayım , bulursam buraya yazarım. Alba Starda olması lazım aslında. Buraya birde telefonla sorun isterseniz. Belki listeyi güncellememişledir. http://www.albashop.com.tr/asp/listgroup.asp?group=CRYSTAL MIN_SUS
sordum tarcan abi ama ellerinde olmadıklarını söylediler. 130 mm si varmış.eğer olurda gözünüze bi yerlerde çarparsa yazarsanız sevinirim.ayrıca telefonumu da verebilirim. herhese ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.
uskudar balıkcısı karakoy spotbalıkcılık yada yıne karakoy katotopark karsısında kısık balıkcılıktan temın edebılırsın. kaldıysa tabi
aşağıdaki adreste uygun olan modeller bulunmakta telefon ile ellerinde olup olmadığını sorun eğer var ise internetten sipariş verebilirsiniz. www.balikmarketim.com/catinfo.asp?cid=753&brw=
çok büyük umutlarla aldığım yo-zuri cyrstal minnow seri aynen çantada yatıyor...o kadar deneme yapmama rağmen ne yazıkk ki tek vuruş yok...benim favorim river2sea ne yalan söyliyeyim...hiç boşu yok...