Merhaba ağabeylerim,kardeşlerim.Bir aydır uzun süredir bu sahteyi arıyorum.Arayıp sormadığım yer kalmadı fakat bulamadım,takıntı oldu adeta. Acaba Türkiye'ye girmedi mi diye düşünmeye başladım. Bileniniz,göreniniz var ise,temin etme imkanı olan arkadaşların ilgisine çok sevinirim. Yardımlarını bekliyorum.. Sevgiler. Uploaded with ImageShack.us
Sefa Kardeş merhaba.Temin etmek istediğin sahtenin referans no , renk no ve uzunluğunu detaylı bir şekilde yazarsan sana yardımcı olmaya çalışırım.O sahteden yanılmıyorsam , geçen sene Bursa'da fuarda görmüştüm.Bursa veya Ankara'da olması lâzım.Detaylı bilgi ile , yardımcı olmaya çalışırım.Özel mesaj yazarak da gönderebilirsin.Bu arada , sahteyi Samsun'da hangi balıkları yakalamak için kullanıyorsun?Paylaşılan bilgiler , dalında olmuş meyva gibi tatlı ve faydalıdır.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünce olsun inşaallah.Bursa'dan , Samsun'lu Sefa Kardeş'e kucak dolusu selâmlar.ERCAN 1977 BURSA
Geçenlerde Pins Minnow değil de Pins Magnet minnowlar dan buldum (ankara'da), manyetik atış sistemi olduğundan bence hem atış hem aksiyon olarak pin minnowdan daha başarılı. benim aldıklarım bunlardan, fiyat olarak 10-12 lira ucuza aldığımı söyleyebilirim netteki emsallerinden. 7 ve 9 cmlerden 2şer adet aldım fiyatı uygun olunca. Bugün yarın yine uğrayacağım lazımsa sorarım sizin için de.. http://www.balikmarketim.com/?urun-3001-YO-ZURI-PINS-MAGNET-90mm-SUNi-YEM.html
Sefa merhaba, öncelikle kaç santim boyunda olanını arıyorsun o önemli. Ancak ben bu sahtelerden yıllar içinde bulduğum yerlerden alarak 4-5 tane edindim. Ancak şunu bilmende fayda var , dönüş olarak çok sağar dönüyor ve aksiyonunu ben beğenmedim . Bende 5-7-9 cm lik boyları ve bir kaç rengi mevcut. Heleki 5 cm olanı neredeyse odun gibi geliyor desem yeridir. Hatta ben bu sahtelerin 5 ve 7 cm olanına çakma gaga yaptım ve biraz daha istikrarlı ve istediğim yüzüşüde yakaladım diyebilirim. Yinele almak istersen ben bir tane Samsun'da bir bayide 9 cm olanını yakın zamanda gördüğümü hatırlıyorum. Özelden yada tel ile bana sorabilirsin. Rast gele.
Merhaba Bahadır abi,bu sahtenin M36 ve M176 kodlarından edindim ancak bundanda bir tan edinmeyi çok istiyorum.90 mm.olması benim için çok iyi olur. Ben bütün av bayiileri gezdim fakat bir kaç pins minnow bulmama rağmen bu renk kodunu bulamamıştım.yardımcı olursan çok sevinirim abi.