yok artık daha neler :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sevketkozen tarafından paylaşıldı.

1. sevketkozen

sevketkozen şevket küçüközen

Favori Kamış:
    shimano catana cx tele spin 330 h
    Favori Makine:
    banax sx5000,RELIX CASTER 50
    merhaba arkadaşlar daha önceki av raporlarında uzun uza yazmazdım ve bir çoğunu yayınlamazdım yanlız bu geceki avım anlatılmaz yaşanır cinsten idi ve detayları ile paylaşıp üzerimden hala atamadığım heyecanını sizlerle paylaşmak istiyorum sıkıcı ve olumsuzluklarla gecen günün arkasından arkadaşım ile saat 20:45 gibi buluşum avlağa geçtik 9:20 gibi ilk oltayı suyla buluşturdum ikinci oltayı hazırlama kalmadan 1 kg bir karakulak oltaya geldi geceye güzel başlamştım ve böyle devam edeceğini tahmin ediyordum oltaları su ile buluşturduktan sonra yanımızda o malum ekipman KEPÇE nin olmadığını fark ettim ama geç olmuştu :) başıma gelecekleri bilir gibi söylenmeye başladım aradan 2 dk geçti bi oltaları konturol edip suda yosun varmı yok mu konturol edeyim birde küçük balıklar yemi almışlarmı bakayım dedim ters köşedeki olta ile başlamak belkide yanlış bir seçimdi tam iğneleri elime aldım diğer olta hemde kütük gibi olan bir kg balıkta sanki balık yokmuş gibi durak kamış u şekline yaklaştı yanımdaki arkadaşım ilk müdahaleyi yapmaya çalıştı ama kalamayı ayarlayamamışım balık basmaya devam ederken arkadaş kamışı yerinden bile oynatamadı balığı tartıp dibimizdeki suda bi çırpındırktan sonra 10kg üstü bi levreğin bize selam verip gidişini izledik aradan iki saat geçtikten sonra ikinci karakulak varla yok arasında salına salına yanımıza geldi yemleri değiştirdikten sonra ortalama 2 kg lık bir karakulak daha bastı oltaya çok iyi basıyor o istiyor ben veriyorum gidiyor ben istiyorum o geliyor cetin bir mücadele sonucu kazanan taraf yine karakulak oldu ve iğneden kurtuldu kaçan ikinci balığa üzülürken arkadaşım bir levrek yakaladı ve yüzümüz güldü kaçan balıklardan sonra aradan bir saat geçmediki büyük bir patırtıyla irkildik diğer olta u şeklini almıştı bu sefer 5 dk lık mücadele sonucu 5 kg üstü karakulağı iskeleye kadar çektim ah kepçe ah sahile sürükleme şansımda yok oltalara dolaştırıp balığı kaçırırım diğe niyeti bozdum ve misinayı elime aldım başladım yukarı çekmeye tam 1 metre kala kucağıma düşmesine hop suya iade :) ağlarmısın güler misin tam bunların üzerine moralim bozulmuşken 1 kg lık bir karakulağı mücadele fırsatı bile vermeden yanımıza aldım su durulmuştu sabah 4 ü gectikten sonra arkadaşım bir adek 2 kg karakulağı aldı yanımıza sabah 6 olduğunda ise arkadaşım işe gideceği için geri döndü ben devam edecektim 15 dk geçti geçmedi 1.5 kg civarı bir kara kulak bastı kendime doğru çekerken tam su üstüne alacam oda kurtuldu gitti oturum duyu takip ediyordum meraya gelen başka avcılarda vardı bu saatlerde sardalya avına başladılar arkada lüfer sürüsü kendini gösterdi suda katliyam vardı nerdeyse hemen takımları hazırladık ve sardalyaları alır almaz oltaya takıp suya bırakıyorduk sardalya suya düşer düşmez lüferler ya balığı parcalayıp atıyor ya takımı kesiyor yada kıyıya çekerken düşüyordu tam bir curcunaydı karambolde bir adet lüferi kıyıya aldım yanlız ortalama 6 kişi sardalya takıp atıyoruz canlı flato yarım parçalanmış ölmüş sardalya ayırt etmiyor oltaları patlatıp patltıp gidiyorları 1 saat süren bu cümbüşten sonra sardalya ve lüfer çekildi en son saydığımda kıyıya alınan 1 0 kadar lüferi sayabildim böyle bir avı sizlerle ayrıntıları ile paylaşmasam ayıp ederdim galiba çok balık kacsada çok keyif getirdi bana herkese rast gele

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Fotograf yüklemedinz mi? Ben mi göremiyorum bilmiyorum ama anlatıma bakılırsa mükemmel bir av yaşamışsınız.
    Ağlatır cinsten aksiyonlar olmuş, kaçanlarla bir meradaki çeşit te yok artık dedirtti. :D

Tebrikler... :)

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Tebrikler güzel aksiyon olmuş.

4. ellidokuz

ellidokuz Özden Abraş

Favori Kamış:
    okuma alumina 10-40 gr 2,40cm
    En İyi Avı:
    3850GR LEVREK- 47 cm LÜFERGİL- 58 cm zargana
    tebrikler çok keyifli olduğu besbelli... afiyet olsun, rastgele..

5. sevketkozen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    fotoğraf yükledim zaten fazla fotoğraf çekme fırsatım olmadı mera çeşit bakımından gercekten bulunmaz bir yer böyle avlar nadir denk gelir yanlız

6. kurnaztilki

kurnaztilki ercan yeşil

Favori Kamış:
    silver star
    Favori Makine:
    tica ls 4500
    En İyi Avı:
    levrek 3.200 kg sazan 10,400kg
    vallahı okudukça ben çekiyormuşum gibi heyecan yaptım, nerdeyse bagırcam kepçesi olan yokmuu die :D

7. nertetiker

nertetiker ÖNER

Favori Kamış:
    REMIXON STORM SURF KAMIŞ 100-275G 420CM
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 makine
    En İyi Avı:
    AVIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ :)
    Fotoğrafları bende göremiyorum.
    avınız cok zevkli ve eğlenceli geçmiş tebrikler.

8. Uğur09

Uğur09 Muammer

Favori Kamış:
    Mitchell Mediterranee 430 Surf
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer nose pover
    En İyi Avı:
    740gr ve 480gr.(2)'si aynı anda ÇUPRA
    Heyecan, av ve sonuç mükemmel .... Devamına rastgele:)

9. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Bir balık avında yaşanacak en fazla aksiyon kadar heyecanı yaşamışsınız. Tahminim limitleri zorlayacak(5 kg) kadar balıkta almışsınız. Daha ne ister bir balıkçı. Kurtlarım depreşti hafta sonuna plan yapmam lazım:D

10. Co2

Co2 Tamkan

Favori Kamış:
    Okuma V-system 240cm 10-40
    Fotolar görünmekte, tebrikler şahane bir av olmuş.

11. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    okurken heyacanladım kalp atışlarım arttı. güzel av olmuş

12. vodıl

vodıl Zafer NİZAMOĞLU

Favori Kamış:
    Okuma V sistem 3 mt. 10-40
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar FD CY-40
    En İyi Avı:
    LEVREK (2.750 gr.)
    Ellerine sağlık Şevket,rapor ,hikaye çok güzel...Daha güzel avlar nasip olur inşallah.Karakulak suya düşünce ağlarmısın gülermisin diye yazmışsın ya ..Ben ağlardım vallahi :) Neyse,tekrar ellerine sağlık diyeyim...Rastgele...

13. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Kaldimi böyle balik yapan yerler ülkemizde gerçekten!
    Bu çok sevindirici bir haber aman siz siz olun yanliz kimseye söylemeyin bir daha böyle yerleri zira katlederler biliyorsunuz.
    Güzel avlarinizin devamini dilerim kaçanlara üzüldüm fakat kalanlarda gayet tatmin edici bence.

14. sevketkozen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    arkadaşlar aslında yiyeceğim kadarını aldıktan sonra ( iki kişi idik birer 4 kişilkten sonrası ) kaçtığı zaman üzülmedim bir sonraki sefere dercesine uğurladım sanki ama arkalarındanda bi o kadar söylendim işin en keyifli kısmı sabah lüferlerle olmuştu oltayı suya attıktan sonra 1 dk bile geçmeden lüferin yemi kapması bazen anında kesip atması bazen ise sıkı mücadele edip kaçması avın en keyifli avı idi lüfer dediklerime bakmayın en az 60 cm oltadan kaçanlar bir tane kesip gideni bir tanede sardalyaya sudan cıkıp yüzeyde saldırnını gördüm lüfer değil kofanalıktan cıkmış bi canavardı resmen izlemesi bile çok güzeldi

15. sevketkozen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    emre bend eilk defa böyle karşılaşıyorum sürekli başıma gelen birşey değil birdaha denk gelirmi onuda bilmem iyi balıklar aldığım olduda böylesi ilk defa

16. sevketkozen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    aslında ne ağladım ne güldüm bol bol söylendim :)

17. Angelus

Angelus Yıldıray Yıldırım

hikaye ve balıklar şahane.
    daha iyilerine rast gele :)

18. atalayizm

atalayizm mustafa

tebrikler

gerçekten çok keyifli bir av tebrik ederim...bi kere şöyle bi av yapayım dişimi kıracağım cyrr

19. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Bol aksiyonlu güzel bir av olmuş, tebrik ederim, afiyetler olsun :)

20. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Tebrikler aga, anlaşıldı geçenlerde senin neden sabaha kadar arıtmanın ağzında beklediğin. Demek böyle paşalar çıkıyor muş...