Maymundan hallie tipler ticari oalrak takılıyorlar sanırım. İşte ava saygısı olmayan adam böyle itici görüntülere sebep oluyor
Bu Mu Keyif ?!? Malesef KATLİAM Hiçbişeyden haberi olmayan ya da tamamen bilinçsiz,duyarsız kişilerse balık bolluğundan dolayı beğenmiş videoyu. ( 5 kişi ) Mynet üyeliği olanlar sevmedim'e basmalı.
Öyle zıplarken birinin ayağı kaysada kafası gözü yarılsa nasıl bir şeydir bu ya orda olsam neler söylerdim onlarada burada söylenmez...
baba bunlar nedirr bunlar evrimleşememiş maymun kalmış bir kabile herlde konuşma dilini bile keşvedememişler henüz. ilginç seslerle iletişim kuruyolar )hangi çağdasınız be kardeşim siz tebliğ, sirküler, sürdürlebilir doğal yaşam falan bence bu olguları bunlarda aramak büyük hata her açıdan çağ dışı oldukları apaçık. balık avından sonra taşla mamut avlamaya falan gitmişlerdir..insanlar aya gidiyo gidiyo bu çağda bu bilinçsizlik yazık.
insan kılığına girmiş maymunlar bunlar. ne doğaya ne canlılara saygısı var bunların. yazıklar olsun böyle ava böyle avcılığa
Rezalet,tamamen ticari düşünülerek bir avuç cahil maymunun av diye yaptığı katliam gibi görüntüler.İnsanın asabını bozuyor... İbretlik paylaşım için teşekkürler...
Bir haber sitesinde gördüm katliam yeri Sivasmış. Sivas-Şarkışla-Saraç 2 dakika önce de Kanal 7 nin haberinde Ağrının köyü dedi.