Yollar bana dar gellir diyen OFF ROAD sevdalısı dostlara duyrulur. Yağmurların gelmesi ile pistler kıvama geldi 4x4 ile geçen pazar kısa bir deneme yaptım adranalin hat safaya çıktı bu sevdaya gönül veren dostlarla tanışmak isterim.
feridun yıne neler karıştırıyorsun yaramaz çocuk senı. vay vay vay güzel görüntüler aklıma saklıkent ve patara geldi bir anda.
Arada ufak tefek kazalarda oluyor bu işin içinde batmak çıkmak devrilmekte var Grup seyir halinde ikin bir dostum yoldan çıkan aracı.. Turna avına giderken sarp arazi koşullarında devirdiğimiz araç.. Bulabildiğim resimleri şimdilik bunlar daha detaylı olanları bulduğum vakit paylaşıma devam edeceğim.
Reis gençliğim aklıma geldi Son avda şifayı fena kaptım balığa az ara verdim nede olsa bizim bot cabriolet. Diğer hobi OFF ROADa devam edeyim dedim..
Baba siz olayı aşmışsınız yahu. Ama en sevdiğim sporlardan biridir aslında... İzlemesini çok seviyorum ama asıl isteğim katılmak..... Keşke imkanım olsa.... O yüzden sadece seyretmekle yetiniyorum... Paylaşım için teşekkürler...
çok yakında land disco 2 alma planlarım var kısmet olur bütçeme göre bitane denk getirirsem bende katılırım