Benim site yöneticilerinden bir istegim var,paylasacagimiz yada paylasilmis olan balik avinda kulandigimiz sistemleri bir arada toplayabilecegimiz bir bölüm daha acilabilirmi,daha derli toplu olur düsüncesindeyim,herkes bildigi sistemleri buraya ekleyerek güzel bir bölüm olusturabiliriz,ben kendi adima söyliyeyim bir cok sistemi paylacagim yeri bilmiyorum mesela,turnaya samandirali ve dip oltasi,sudaga samandirali ve dip oltasi,sazana samandirali ve dip oltasi,kücük baliklara samandirali ve dip oltasi vs vs gidiyor paylasmak istedigim sistemler,denizdeki baliklar icinde bir cok arkadasimizin katilacagindan eminim,capari,dip oltasi gibi mesela,yönetici arkadaslar mümkünmü böyle bir bölümün acilmasi ...
Bencede guzel olabilir................zaten bir cok kategoride benzer konular daha once acilmis ama karma karisik, bunlar da ayriyetten bir kategoride toplanabilir.......deniz ve tatlisu diye iki farkli kategoride olabilir........bu tur seyler oralara postalanabilir......el altinda olur bence.....
Evet evet güzel fikir en azından hiç balık avlayamayanlar burada bir şeyler öğrenir 3-5 sene sonrada öğretmeye başlar.....
Yapılabilir elbette. Ama biliyorsunuz ben teknik konulardan anlamam, yapılabilirliğini Murat'a sormak gerek. Moderasyon ekibindeki diğer arkadaşlarla da bunu tartışırız, ona göre bir karar veririz arkadaşlar. Neden olmasın.
Ana başlık "Olta Sistemleri ve Düzenekleri " Alt Başlıklar " Tatlı Suda Kullanılan Olta Düzenekleri " " Denizde Kullanılan Olta Düzenekleri " gibi... Bu katagorilerde Çapariler, Yemli Dip Takımları, Şamandıralı Takımlar v.s diye alt başlıklarda oluşturulursa bir araya toparlanmış olur. Tabi moderatörlere de baya görev düşecek. Forumda bulunan olta sistemlerini bu başlıklar altına taşımaları ve yerleştirmeleri gerekecek. Kolay gelsin
Selim ağabey Merhaba, Gecikmeli yanıtım için özür dilerim, ancak vakit bulupta girebildim. Benim anladığım kadarıyla; kamış,makina,misina,kurşun v.b. gibi malzemeler hariç, sadece takım düzeneklerinin yer aldığı bir kategoriye ihtiyaç duyuluyor, doğrumudur? (arşiv gibi) Şuan deniz ve tatlı su olarak iki farklı alanda ana başlıklarımız var, bunların içinde alt kategoriler yer almakta. Bu her iki kategoriye özel bir başlık oluşturabilir ya da Takım Çantası Başlığına bir alt forum başlığı ekleyerek tek kategori altında tatlısu ve denizlerde kullandığımız takım düzeneklerini yayınlayabiliriz. Ayrıca birşey daha eklemek isterim, derli toplu olması için bu kategoriyi moderasyonlu yapma'nın (yönetici onayı olmadan konuların direkt olarak yayınlanmaması) daha doğru olacağını düşünüyorum. Fikirleriniz nedir bu konuda? ona göre hareket edelim. Saygılarımla.
Sevgili Murat merhaba. Seninde demis oldugun gibi takim düzeneklerine ait bir bölüme ihtiyac var gibime geliyor,mesela bu gün celik telin hazirlanisi ile bir konu acmistim ve bunun devamida var ama konuyu nereye ekliyecegimi bilemedim onun icin böyle bir sorum oldu yönetici arkadaslara. istenirse biz hazirlamis oldugumuz düzenekleri yönetici arkadaslara göndeririz onlarda siteye eklerler gerek görürlerse,bence sorun yok,ben denizden anlamam ama tatlisu icin bir cok düzenek biliyorum belki üyelerimize yardimimiz olur düsüncesindeyim... Sevgiler.
Selim ağabeyim tekrardan merhaba, Öncelikle gecikmeli yanıtım için özür dilerim yine, konuyu yönetimdeki arkadaşlarımızlada değerlendirdik, bahsettiğiniz gibi herkes böyle bir kategorinin ihtiyacı olduğunu belirtti ve öneri sundular. Şuanda Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler adı altında bir bölüm açtık, buraya bahsettiğiniz uygulamaları postalayabilirsiniz. Zaman içerisinde denk geldikçe, mevcut bu tür açılmış konularıda bu kategoriye kaydırmayı düşünüyoruz. Ayrıca Yeni Sistemler den de kastımız, 2000'li yıllar ve öncesi değilde, daha çok günümüz şartlarında sıkça kullanılan, ve teknoloji ilerledikçe yeni çıkan malzemeler ile oluşturulabilen yeni nesil düzeneklerin paylaşılmasını sağlamak. Bu kategoriye teorik olarakta herşeyi postalayabilir ve üzerinde fikir değerlendirmesi yapabiliriz. Saygılarımla.
Sevgili Murat ellerinize sağlık, teşekkür ederim. Ayrıca katkı sağlayan öneri sahibi Selim abimize ve yönetimde bulunan tüm arkadaşlarımızı da tebrik ve teşekkürlerimi sunarım. Konu başlığını Malzemeler&Ekipmanlar ana başlığı altına almanız daha uygun olur diye düşünüyorum. Forum altyapısı açısından teknik olarak bu teklifim ne derece uygun olur bilemeyeceğim ancak, içerik olarak bu başlığa daha yakın.
Merhaba Murat kardesim. Tesekkür ederim Murat,ben elimden geldigince ve zamana yayarak bildiklerimi bu bölüme eklemeye calisacagim,siz isterseniz bu yolayacagim düzenekleri balikavi sitesi olarak imzalayip siteye sunabilirsiniz`ki burada tescillensin,bu göndereceklerim sadece balikavi net sitesinde olacaktir...