Yönetime sesleniş konu silinmesi?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Adil Akırmak tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Adil Akırmak

Adil Akırmak Adil Akırmak

Bu konu silinmesi olayı cok adaletsiz hep aynı sahıs yüzünden konular haftalık olarak düzenlemeye giriyor yarın yine bir tanesi daha giricek bunuda herkes biliyor.Sahısa mesaj yazıyorum ertesi gün bana ne yazdığını göremiyorum.
    Ne ben aynı sahıs yüzünden bu konuların kitlenmesine razı olmalıyım nede yönetim bunları düzenlemekle uğrasmalı.
    Skoylu nickli üye olmak valla güzel şey yaz babam yaz ona laf yetiştir buna laf yetiştir nasılsa yönetim düzeltir ferman padişahımındır hesabı.
    Bu konu artık yönetimin otoritesinin azaldığının yada bariz şekilde taraf tutulduğunun kanıtıdır.
    Çıban bellidir her 3 mesajdan 2 si iğneleyicidir artık kesilmelidir.

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Bende raporu arıyordum ki bir baktım silinmiş:confused:

Daha önce de bir kaç başlık altında tartışmalar geçmiş, başlıklar kaldırılıp temizlenip kılçıklarından ayıklanıp tekrar yerine konmuştu.

Evet biraz sıkıntılı bir durum, kullanıcıları forumdan soğutuyorlar.

Eski raporlara bakıyorum da eski gerçekten o üyeler yok artık belliki, acaba neden?

seslenişle birlikte birazda serzeniş olsa gerek

Birilerinin elini taşın altına koyması mı lazım gelir?:confused:

3. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    Bende genel konulara bir konu açtım.Pendikte kiralık tekne ve ve sürücüsü arıyordum babamı ve beni balığa götürebilecek.Fakat konu hala açıldı olarak gözükmüyor

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    @1 için...

Çıbanın başı ben miyim siz misiniz, bir iyi düşün bakalım?

5. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Konular silinmiyor.

Lütfen geçmişteki bu konu hakkındaki mesajlarımızı okuyunuz.

6. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Diğer konuya istinaden, bugün iki arkadaşımıza daha yazmıştık ama madem böyle bir konu açıldı, buraya da aktaralım;

Teknik olarak emin olun, forum kurallarını en ufak anlaşmazlıkta birini platformdan uzaklaştırmak, foruma yazmasını engellemek, profilini kapatmak, mesajlarını silmek v.s. 30 saniyeden daha az bir zaman alır. Hatta bazı arkadaşlarımıza göre böyle bir yönetim anlayışı benimsenmesi, bizim işimize gelmesi gerektiği bile söyleniyor.

Neticede, bazı kimselere göre, insanlara yanıt yazmak, onların sorunlarını dinlemek ve tarafları memnun etmek zordur ve uğraşılmadan, kesin bir netice olan, problem çıkarını siteden atmak en iyi yol derler. Ancak biz böyle düşünmüyoruz. Bizim istediğimiz, çok zorda kalmadıkça, platformda birilerinin üyeliğine son vermek yerine, onları bir arada tutmak için ne yapabilirizdir.

Bugün anlaşmazlık yaşadığınız kimselerle, yarın bir organizasyonda bir araya gelip, yıllarca dost kalacağınız bir bağ kurabilirsiniz. Geçmişte bunun örneklerini çokça gördük.

Bu yüzden, birkaç tartışma oldu diye, yorganı yakıp, kül olmasını beklemek yerine, ortak bir noktada buluşmak ve yapıcı olmak daha iyi olmaz mı?

Konu silinmesiyle ilgili gerekli açıklamalara ise, buradan ulaşabilirsiniz:

http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=1064917&postcount=48

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.