merhaba değerli arkadaşlar uzun zamandır bir fırsat bulup yapılan avlarımızı siz degerli arkadaşlarıma sunamadım,aslında çok güzel avlarımız ve trofelerimiz oldu ama sizlerle paylaşamadım kusura bakmayın sizlere 2 inci ve8 inci aylar arasında yapmış olduğumuz avlardan birkaç resim sunu yorum inşallah beyenirsiniz. Bandırmada pazar sabahı yapmış olduğumuz minekop avından birkaç kare sunmak istiyorum,ayrıca Bandırmalı [Mustafa Kurdeş] ve bülent beye[balıkçı pehlivan]dostluklarından ve arkadaşlıklarından dolayı teşekkür ediyorum.:Alk bandırma avı mustafa kardeşimle hatıra fotoğrafı balığın boyu 70cm.Tartmadığım için kilosunu bilmiyorum. mudanya levrek avımız Mudanya minekop ve levrek avımız Orhaneli çınarcık barajı yayın avı bursa uluabat ğölü turna avımız 7.85kğ Mudanya levrek avı
Merhaba, TURNA VE LEVREK icin kullandiginiz takim ve avlanma sekli hakkinda bilgi verebilirmisiniz? Tesekkurler.
çok güzel avlara imza atmışsınız içim gıdıklandı adeta minekop ve yine aynı mekan ne güzel trofeleri varmış bandırmanın hey maşallah ne diyelim darısı bizede nasip olur inşallah rasgele ustalar
Çok güzel avlar tebrik ederim bu sene minekoplar bizede nasip olur umarım geçen yıl oldukça verimli geçmişti
sende bu senenin şanslı misafirlerinden oldun be fikret bu mera misafirleri pek boş döndürmüyor nedense bu boydaki bir balık 3'400gr ile 3'700gr arasında bir kiloya sahip oluyorlar şansın bol livarın dolu olsun her daim
minekop için soruyorsan klasik ikili takım yem olarak taze sülünez. Levrekler sandaldan ortalama 14 kulaçta klasik ikili takım saçaklar 40cm beden 35 köstekler 30cm yem canlı teke.rastgele
Levrek avımız sandaldan ortalama 14 kulaç arası hafiften kürek çekerek bir nevi sürtme yapılarak tutulmuştur, klasık ikili takım .. Turna kaşıkla alınmıştır,
İlyas kardeşim orhaneli [kocasu] verimli bir akarsuyumuzdur burada kefal,bıyıklı,yayın,sarı balık, [cibrin]ve dere levreği vardır
Teşekkürler mustafa kardeşim artık bandırmaya o kadar çokgeldikki misafirlikten çıktık,samimi dostlugunuz ve arkadaşlığınız için teşekkür ediyorum rastgele.
Fikret bey,aşşağıdaki resmi ,18-10-2010 da balık sevdam .com da paylaşmışsınız .Burada 2.ay ve 8. ay arası tuttuğunuzu beyan etmişsiniz.bir karışıklıK oldu sanırım. AYRICA AYNI SİTEDE 11-03-2011 de(av yasağının başlamasına 3 gün kala sezon açılışı yapılmış) kocasuda avladığınız yayın ,limitlerin oldukça altında görünüyor.OYSA ,bu konuda oldukça hassas olduğunuzu belirten uyarıcı yorumlarda bulunuyorsunuz. Balığı kameraya yapıştırsanda limitlere yaklaşmaz FİKRET BEY ... Oysa bıyıklı tam bir trofe,yakışmışmı o yayın patlağı yanına.3 KG LIK YAYINLARI AVLAYANLARIN KULAĞINI ÇEKEN ,SİZİN GİBİ USTALARA .... Lütfen daha dikkatli olalım,RAST GELSİN...
Night Fisher ın gösterdiği avlar ve diğer avların muhteşem abi. Yayın 90cm civarı vardır 90 cm aşagısındaysa bile % olarak verilen sapma payına uyuyodur 85cm üstü olduğuna eminim balığın tebrikler abim. Kısmetin bol olsun rasgele