Parselin kelime anlamı yerbölümü yada yeralanıdır..Bu manadan çıkıp ağ diye tahminde bulunmak Neyse..Arkadaşlardan belkide bilen vardır..
Arkadaşlar kusura bakmayın ama biraz sesli düşüneceğim ve yazacağım.. Yorumsuz diye bir konu açılıyor ve parsel diye bir avdan bahsediliyor.. Peki bu avın yorumsuz olarak yayınlanma nedeni ne??ortaya bir foto atılmış başka birşey yok..Bilgi yok,paylaşım adına birşey yok,amaç yok(yada ben anlayamadım)..Yani bu fotonun burada olmasının anlamı ne,manası ne?? Yukarıdaki sorularıma bir cevap bulabilen ve bunu benimle paylaşacak biri varmı??
galiba parsel bu.oda ankaradan.ama arkadaş av hikayesini paylaşmamış.inşaallah onuda yazarda tebrik ederiz.eğer olta balığı ise bu yakışıklı dev.
Atila abi kusura bakmazsan buraya yorumsuz adıyla bir paylaşım açmışsın ve sadece bir resim koymuşsun. Erdal'ın düşündüklerinin aynısını bende düşündüm acaba parsel nedir diye. Senden ricam bu av ile ilgili biraz bize bilgi verebilirmisin? Nereden avlandınız, ne kullandınız yem olarak, olta ile avladıysanız nasıl bir takım kullandınız v.s.
daha neler ağı nereden çırttınız anlayamadım oradaki misine ve kargaburun ağdan balık ayıklamadamı kullanılıyor
parsel eskı bir uyemiz turnacıdır kendisi epeydır paylaşım yapmıyordu yakaladığı iyi bir avı paylaşmış hepsi bu
Kusura bakmayın ama bu resim ve çok kısa mesajlar bana kalırsa paylaşım değil,milleti gıcık etmek içindir.Böyle paylaşımmı oluırmuş. Yorumsuz demek bence her yöne çekilebilecek,isteyen istediği yorumu yazabilecek bir durumdur. Madem öyle bendende böyle.
arkadaslar bence yorumsuz olarak acılan bu paylasıma hıc bır yorum yapmadan kendı halıne bırakmak en dogrusu olacaktır.yorum ıstemeyen hıc bır paylasım bence yorum yapılmayı haketmez.