yorumsuz

Konu, 'Videolar' kısmında kahya tarafından paylaşıldı.

1. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
  2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    balıklar sardalyanın peşine mi acaba kıyıya vurdular, ne uyanık balıklar var.

gerçektende bravo, örnek alınması gereken insanlar.

3. ozkan79

ozkan79 özkan

türkiyede olsa bu olay,yunusların başına gelmedik kalmaz.

yürüyün ulan balığ karaya vurmuş,kıyıya alağ bir resim çekek faceye atağ..

4. ASSOS 17

ASSOS 17 SINAN GURLER

Favori Kamış:
    muhtelif kamislar ama el oltasi ile levrek rakipsiz.
    En İyi Avı:
    Levrek 3.600gr.
    SELAM
    BALIGA CIKTIGINIZ TEKNENIN SAHIBI ARKADAS DUN AKSAM ITIBARI ILE COK UZGUN OLMALI

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Bravo insanlara, Türkiyede de böyle manzaraları görmeyi dileriz ama maalesef bizde olsa o yunusların yarısı ölürdü.

6. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    yunuslar akıllı hayvanlar
    bizim sahillere çıkmazlar böyle bodoslama.:)

7. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    görebildiğim kadarı ile yunuslar genç. Acemi avcılar , sürüyü kıstıralım derken kıyıya fazla yaklaştıklarını kestiremeden kendilerini karada bulmuş olmalılar . İnsanlar duyarlı davranmış neyseki.
    Türkiyede olsa herkes eline cep telefonunu alır hatıra fotosu çektirmek için , Hayvanda orada can çekişir.

8. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    Arkadaşlar neden "Türkiye'de olsa kimse kurtarmaz" diye yazıyor herkes anlamadım. Hanginiz orada olsaydı kurtarmak için gerekeni yapmazdı merak ederim. Foto çekip video çekilince de kurtarılabildiğini izlediğiniz videodan anlamış olmalıydınız.

Deseniz ki Japonya'da olsa çoktan mideye inmişlerdi; ona eyvallah, ama bizde de benzer bir şey olsa muhakkak kurtulurdu hayvanlar diyorum ben...

9. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    çok doğru söylüyorsunuz.
    kendimize şaka ile de olsa (kendi yorumum için ) haksızlık etmemeliyiz.

10. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Butür haberleri okudukça maalesef sizler kadar iyimser düşünemiyorum.

http://www.aksam.com.tr/yasam/dogah...ulan-fok-dumana-otopsi-yapilacak/haber-201615

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/47771/0/1/olu-yunus-baligi-karaya-vurdu.aspx

http://www.canakkaleninrehberi.com/...ogram-ağırlığındaki-yunus-balığı-kıyaya-vurdu.

11. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    bir gece Tarabya da yemli avında bir kişiye vatoz geldi çok zor karaya çıkardı olta sahibi ve o balığı biri yeter artık diye alıp suya atana kadar balık neler çekti anlatamam. Olayın sıcaklığıyla belki balıksız fotoğraf çektiren bile olmuştur :) hayvanın gözleri pörtledi flaşlardan :D millet olarak kim olursa olsun fotoğraf çekmeye meraklıyız :) denizden çıkan balık, yoldan geçen şarkıcı vs.

12. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    hahaha abi çok güldüm yorumuna süper :)

Bu arada bu video bana pendik sahilini aklıma getirdi.daha lise 1 veya 2 deyken kardeşimle sabah erken saatlerde istavrite gitmiştik.hiç kimse yoktu ve sessizdi.kayalıklara iner inmez yaklaşık 3 4 metre öteden yunus paat diye bir atladı ödümüz kopmuştu :)videoyla çok alakası yok ama paylaşmak istedim :D

13. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Gida terorunde dunya birincisi olan ulkemizde ne sahtekarliklarin, ne hokkabazliklarin dondugunu hepimiz az cok biliyoruz.

Buyuk kentlerimizde bazi zincir supermarketlerin balik reyonlarinda fahis fiyata buyuk dilimler halinde kilicbaligi diye satilanlarin, ayrica isim yapmis konserve balik markalarinin (Canakkale taraflarindan) ton baligi diye vatandasa yutturdugu katisik baliklarin (koruyucu kimyasallar da eklenince tadindan ayirdetmek zaten mumkun degil) ne oldugunu hem kendi deneyimlerimden hem de gida muhendisi bir arkadasimin anlattiklarindan biliyorum. :mad:

Dolayisiyla ulkemizde karaya vuran yunus surulerinin canli bir sekilde denize donme ihtimalinin ne kadar zayif oldugunu da biliyorum. :(

Fakat her seye ragmen iyimser olmaya calisiyorum. Nasil mi? Iste onu bilmiyorum. :(