YOzuri Hybrid fluorocarbon

Konu, 'Misinalar' kısmında hakanozel tarafından paylaşıldı.

1. hakanozel

hakanozel

YO ZURI Hybrid Mono Fishing line 10lb 725yds smoke 0.012"=0,30 mm misina kıyıdan at-çekte makinaya sarılrmı?BAsarılı olurmu.şimdiye kadar aldıgım her misina kırcıl kırcıl oluyor.Buyuk ıhtımalle sipariş edicegım yanlış bir iş yapmıyalım.tesekkurler.

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Hakan bu krıcıl kırcıl olmasının nedeni makinaya sürtünmeden olmasın ?

3. hakanozel

hakanozel

Serdar bey ben bu sene balıga gıtmeye basladım kıyıdan at-cek yapıyorum zaten pek birseyde tutmus degılım hani.Gecen hafta cengelkoyde bir bey işi iyi bildigine inanıyorum.Bu misinayı degıstır dedı.Dha once alıp taktıgım mısınalarda hep ucuz mısınalardı bu takımla emegegıne yazık dedı.Gercekten cok dandık senın dedıgın gıbı bencede surtunmeden olabılır.Şimdi ınternette gezerken gordum bu mısınayı acık artırmada bıtmesınede 1 saatten az kaldı.

4. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    yo-zuri hybrid modeli yarı flurocarbon özelliklidir... Bunu makineye sarabilirsiniz... Ancak imkanınız varsa fırdöndüden sonraki kısıma ve iğne kösteklerine %100 flurocarbon olan yo-zuri mirage misina kullanmanızı tavsiye ederim...

5. Hakan kardeşim yozurinin hybrid misinaları şu ana kadar kullandığım misinalar arasında en beğendiğim misinaların başında gelir..Özellikle yapısı nedeniyle tuzlu suya karşı dirençli olup yarı floracarbon özelliklerinide taşımaktadır..Ben şiddetle tavsiye ederim:)

6. hakanozel

hakanozel

Misinayı acık artırmada alma sansım kalmadı sahıs otomatıge baglamıs.Hemen al secenegı ile alacagım.Renk olarak smoke aynı olcude yok .405MM 15lb cekerı var.Aynı olcude yesil var.Ufak bir hatırlatma Kıyıdan at-çek yapıyorum.Tesekkurler.

7. 040 kıyıdan at-çek için bence kalın..Sadece at-çek amaçlı ise 030un üzerine çıkma derim;)

8. hakanozel

hakanozel

Şimdi baska bir yerdede okudum yeşil renk olması atcekte cok onemli degıl galiba.posta masrafı dahıl 22 dolar.ve 1450 yard uzunlugu var.1 yard = 0.9144 meters

9. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Selamlar Hakan Bey;
    Misinaların kırçıl kırçıl olmasından bahsetmişsiniz. Benim de bir kere başıma gelmişti. Kamış halkalarına bir göz atın derim. Halkalarda ki en ufak bir aşınma bile bu soruna neden oluyor. Yeni aldığınız misinayı sarmadan sorunu giderin. Misinanıza yazık olmasın.
    Birde misina tavsiyem olacak. kullandığım Trabuccolar'dan çok memnun kaldım. Şimdi bu ikisini almayı düşünüyorum. Trabuccolar'ı hem tatlı, hemde tuzlu suda kullanmama rağmen ne aşınma, ne de kopma yaptı. Tavsiye ederim...

http://www.spotbalik.com.tr/index.php?target=products&product_id=31341

http://www.spotbalik.com.tr/index.php?target=products&product_id=31320

Umarım işinize yarar.
    Sağlıcakla kalın...

10. Eğer çapı uygun ise bence fiyat olarak çok uygun..Kaçırmayın derim;)

11. hakanozel

hakanozel

Smoke rengını aldım 2-3 haftaya gelir deneyıp sonucu yazarım.Tavsiyede bulunan herkese tesekkurler.Kerem bey tavsiyenız ıcın ayrıca tesekkurler.Misinayı baglamadan kamısı gözden gecırecegim.

12. cilimpuli

cilimpuli Mehmet Aydoğan

Favori Kamış:
    Olta
    Fudo'nun da misinaları hep smoke renkte. Made in Japan ve çok kaliteli bir misina.