Yozuri Pins Magnet Siyah Ve Beyaz Iğneli Görsel Yüzüş Testi

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    meraba abilerim ve arkadaşlarım,sizlere bir görsel video hazırladım,amaç siyah tonlu üçlü kancalı sahtenin beyaz metalik renkli üçlü kancaya göre suda görünürlüğünün arasındaki farkı göstermek istedim,

videonun ortalarında siyah iğneli test başlıyor,sahte normal atım çekimlerde daha derine daldığı için,bu siyah tonlu iğne görünürlüğü insan gözü ile minimuma düşüyor,sığ suda çekim yaptığım için az buçuk görünürlüğü var,
    ama yinede metal parlak iğne bariz sırıttığını söylemeliyim,büyük kancalı sahtelerde bu oran çok daha net gözüküyor.
    kalınsağlıcakla

http://www.youtube.com/watch?v=9nELQ2TMb-4

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    peki kadir'cim parlak renkler preditör balıkların ilgisini daha çok çekmiyormu, parlak olması daha iyi değilmi?

3. berk_guren

berk_guren Berk

bence parlak yemler bulanık sularda önem kazanır. Tertemiz cam gibi suda parlayıp rahatsız edici olabilir. Duel in sitesinde her sahtenin her renginin hangi ortamda kullanılabileceğini belirtmişler. Bende bu sonuca biraz ordan biraz deneyimlerimden ulastım.

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    siz hiç kuyruğu parlıyan balık gördünüzmü:) şu dönemlerde suyun berrak olduğu zamanlarda sahtenin arkadaki iğnesi apaçık sırıtıyor:) balık süphe ile yaklaşıyor,,,

bu video yu çekmeden önce farklı bir sahte denedim bu gün,iğnesi arkada olmuyan bir sahte,ufak 3 4 harami dışıda epey kefal takip etti sahteyi,demekki o sahte daha doğal mış onlar için:)

son dönemlerde bu yozurı siyah iğneli, avcılıkda ön planda,
    parlak renk balığın dikkatini çeker,atlıyacak diye bir kaide yok,ne zaman atlar,ekim kasım ve sonrası,küçük balıkların yok oluşunda,açlıkdan yem bulamadığın da son çare,,,,
    kaşığa, tüye, cama, vs... sahte kandırıcılar o dönemler çalışır ekseri...
    o dönemlerde kış ayları olduğu için kapalı hava,hava kapalı olmasada su bulanık dalgalıdır vs vs... o vakit bulanık suda iğne ışık alamadığından dolayı,şu dönemki perfonmansına göre daha az parıltı verir ortama..

5. hardal

hardal metin

bende bılgım dahılınde bır seyler solemek ıstıyorum , sonuc olarak sahte yemı suya attıgımızda UV ışınları denen bır faktor var ve bu ışınları bız göremez iken balıklar bu ışınları gorebılmekte ve farklı tepkımelerde bulunabılmekte, bu yuzden yemın parlak mat yada yanar donerlı olması sadece harami balıkları içgidüsel anlamla tetıklemek amaçlı olsada, bazı renk modellerıde Normal renk çesıdıyle tahrık edılemeyen hava ve med cezırden dolayı aktıf olmayan harami balıkklarda etkılı olması ıcın uretılmıstır.

6. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    suda ışık varsa daha mat ve koyu - ışık yoksa beyaz ve hologram...

balıgı ürkütmemek esastır..

her şeyden önce balıgın istekli olmasıdır..

tok balıgı ayartmak binde bir ihtimaldir..

balıkçıyada pahalıya malolur..:)

(hani şu çok pahalı yüksek teknoloji malzemeler)

7. hardal

hardal metin

Artık bır kaç fırmada gordugum ıgnelerı perma steel yanı krom renk yerıne , fume rengı takmaları belkı kadir abının dedıgı olay yuzunden bole bır renk degısımıne gıtmıslerdır