arkadaşalar mrb ufaktan bi alışveriş yapayım dedim bi anda bunlarla döndüm hem deniz ve tatlı su için umuyorum ii kararlar vermişimdir ,ii işş görürler umarım , ve sizce nasıl bunlar acaba iş görürmü
'Hiç bir işe yaramazlar, gitti paracıklar ' desem, belki de üzüleceksin. Ancak bir şeyi merak ettim. Almadan önce neden konu açıpta sormadınız Gökmen kardeşim.
100 tane satıştaysa bu tip malzemelerden 10 tanesi balıkta iş yapar, kalanı insan avlamaya yöneliktir diye biliyorum bizim buranın balıkları o oyuncak ıstakozlara en fazla bakarlar bu nedirki diye kavanozdaki mavi-yeşil topçuklardan kuzenimde var denemiş bir kaç defa tık dememiş, geçen sorduğumda bunu üretenin.. diye başladı konuşmasına. ustalar daha iyi cevap vericektir.
İstanbul için; iki resimde de en solda bulunan balık dizileri ile mayıs ve ekim aylarında (haziran, kasım, aralık aylarına da sarkabilir duruma göre) güzel çinekop, lüfer, palamut alabilirsin, tabi ki kurşunlu boğaz sistemi atış yaparsan.
slm gökmen abicim senin kaşıklardan kutusuz olan var ya bende onun altınsarı gümüş desenlisi var turnada süper derim hiç es geçme
işte bu demekki tamamen doğru bi karar vermişim ,özellikle almıştım ,ama tatlı suda ne kullansak diye takıldım ama olsun yanımızda bulunsun ,
sarlısı hımm genelde hemen hemen kırmızıya kacan ve sarımtırak renkler takıma eklemek lazım evet onlardan almak gerekiçek genelde bizim burdaki balıklar bu tiplere geliyor ,doğru seçim
opsssss, peki nasıl bişey olabilir paylaşabilirmisin varsa foto atabilirmisin turna alabalık sazan çinekop vs ii olur, sizdeki nasıl , veya terkos tayakadın balaban gibi yerlerde ne kullanırız
yeğnine söylemende fayda var bu boililer yemleme için zaten misinaya gecirmiçen ,yok ben kullnıcam böyle dersen vay anasını olurr ewet ıstakozlar benide düşündürdü valla ama şekilleri hoşuma gitti bide para değil yanii olsun oyuncağımız olsun bi gün deneriz alabalıkta , baktık olmadı bunada bi vay anasını satayım da bizden olurr